Letní příprava TJ Slovanu Kamenice "B"

Jak se Kamenice B připravovala na podzimní část sezóny? Přes léto Kamenice angažovala trenéra a přišlo pár kluků z dorostu. Intenzivně trénují 3x týdně a jsou odhodláni umístit se lépe než na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Především gratuluji k nedělní výhře v Žirovnici. Jak byste ohodnotil tento první zápas?
Děkujeme. Po sobotní výhře našeho A-týmu shodou okolností také proti Žirovnici jsme byli nabuzeni, chtěli jsme tu výhru potvrdit, což se nám tedy povedlo. Naše cesta byla, aby za B-tým hráli odchovanci, dorostenci, kteří vyšli v loňském roce, nebo ti, co už půjdou příští rok do chlapů. Myslím si, že jsme se tou cestou vydali správně a kluci se budou moct sehrát a můžou se rozehrát na A-tým.
Minulou sezónu jste se umístili na 5. místě, na jakém místě si myslíte, že se umístíte letos?
V loňských dvou sezónách jsme vlastně neměli trenéra a trénovali spíš kluci, kteří zároveň hráli. S postupem A-týmu do krajského přeboru jsme chtěli mít adekvátní B-tým a mít rezervu, proto jsme angažovali pana Milana Macháčka (bývalého hráče, trenéra A-týmu) na pozici trenéra od července. Řekli jsme si, že si nebudeme dávat jasný cíl, respektive by jsme se chtěli minimálně pohybovat v první trojce.
Proběhly přes léto nějaké změny v týmu, kromě nového trenéra?
V týmu žádné přestupy přes léto neproběhly. Z dorostu přišlo 5 hráčů, kteří jsou primárně v B-týmu, ale střídají se mezi A-týmem a B-týmem.
Kolikrát týdně momentálně přes léto trénujete?
Kdo chce chodí trénovat s A-týmem, přes léto pondělí, středa, pátek. B-tým trénuje 2x týdně, středa a pátek.
Kdo je u vás v týmu kapitánem? Je pro hráče tím zodpovědným hráčem, který diriguje tým v zápase?
Je to Patrik Macháček, který do doby, než jsme angažovali trenéra vedl tu sestavu, má o tom ponětí, takže to je i člen našeho výboru. Myslím si, že to funguje bez problémů a každý ho respektuje.
Máte nějaký fanklub? Jezdí s vámi fanoušci na zápasy?
Nějaká fanouškovská základna tam je, určitě ne jako u A-týmu, ale můžeme s nimi počítat i na venkovních zápasech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.