Marek Nedvěd: S někým se bavím více a častěji a s někým méně. Rozdíly ale nedělám, jsme jeden tým a musíme držet při sobě!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Marek Nedvěd z Jiskry Domažlice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě. Překvapila tě nominace a následně i vítězství?
Děkuji moc. Za nominaci jsem byl určitě velmi rád a vítězství... Myslím, že stejně jako ostatní kluci jsem si ho zasloužil, a samozřejmě děkuji moc všem za hlasy.
Vraťme se k poslednímu zápasu... Průběžný stav 1:3. Co se vám honilo hlavou? Byla tam myšlenka alespoň na bod, který se proměnil na něco víc?
Věřil jsem, že to otočíme a byl jsem úplně v klidu, a naštěstí to také tak bylo. Takže jak říkám "neberem remízu, berem jenom výhru". (usmívá se)
Zažil jsi někdy takovýto velký obrat?
To stoprocentně ano, například s klukama s Béčkem Příbrami, poslední kolo ČFL na Motorletu.
Je ti teprve 19 let, ale už jsi navštívil celkem dost klubů a v některých jsi byl i dvakrát. Přes mládež ve Viktorce do Senca, pak Příbrami, přes Jiskru do Mýta, pak opět Příbram a zpět do Jiskry. Docela kolotoč, ne?
Někdy to tak ve fotbale prostě bývá. A ano, některé kroky, potažmo návraty, se třeba úplně nevydařily. Ale pokud se chce člověk posunout, tak občas musí riskovat.
Není ale úplně příjemné si každý půlrok zvykat možná i na jiný herní styl jiného trenéra, potažmo i soutěž. Nebo ti to problém nedělalo?
Tak vyhovuje mi rozhodně soutěž vyšší kvality. Myslím, že se dokážu adaptovat rychle a lépe na vyšší úroveň, ale samozřejmě někdy to je těžší a někdy lehčí.
Jak jsi zapadl do kolektivu? S kým si nejvíc rozumíš?
Myslím si, že v pohodě, kluci už mě znají dost. Ale to je otázka spíše na tým než na mě. Samozřejmě s několika kluky se znám už dlouho, dokonce s jedním jsem i začínal od mala hrát právě ve Viktorce, takže samozřejmě jako všude jinde, s někým se bavím více a častěji a s někým méně. Rozdíly ale nedělám, jsme jeden tým a musíme držet při sobě!
Už si na tebe kabina něco připravila? Třeba i s ohledem na vstřelené branky?
Občas nějaké srandičky a pochvala (směje se), ale asi budu mít pokutu a dále uvidíme...
Máš nějaký svůj osobní fotbalový cíl?
Tak cíle určitě mám, fotbalem bych se chtěl živit a dostat se na co nejvyšší úroveň. Udělám pro to všechno!
Co děláš, když zrovna nepobíháš po hřišti?
Rád sám odpočívám a relaxuji. Ale také rád zajdu s kamarády třeba na kafe. A často dělám také jiné aktivity.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.