ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Alešem Černým- 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas v Sedleci z vašeho pohledu?
Zápas vypadal přesně jak napovídá výsledek. Od začátku jsme byli více na míči a zápas opanovali.
Váš tým skončil druhý, ale zároveň slaví postup, byl postup cílem před sezonou, nebo to vyplynulo z jejího průběhu?
Když v Kameňáku zapíjíme vítězný zápas, tak vždycky někdo pronese, že se ukáže až za 3 roky v divizi. Jsme zkrátka oddíl snílků.
Dal jste jedenáct branek, jste s tím spokojen?
Jsem na hřišti od jiných úkolů než je střílení gólů. Pro mě je pouze podstatné, abych měl na konci sezóny více zásahů než můj spoluhráč s číslem 13. Rozdíl při tom musí být výrazný, neboť jak na těchto stránkách jednou vysvětlil, tak góly obránců mají vyšší koeficient než góly záložníků.
Jaké si dáváte cíle do I.A.?
Jen ty nejvyšší. Jakmile se parní lokomotiva rozjede, nemá smysl ji brzdit.
S jakým očekáváním do I.A. půjdete a co od ní čekáte?
Že budeme příkladně reprezentovat obec Kamenný Újezd. A jak příležitostně zmiňuje spoluhráč Dan Průdek, za léta věrné služby by se nám líbila třeba nějaká pěkná obecní parcela.
Jak budete trávit volný čas, než začne příprava na novou sezonu?
Léto je časem nohejbalu a já se nestydím přiznat, že jsem schopný zvednout nohu klidně i 50 cm nad zem.
Těšíte se na pauzu bez fotbalu?
Těším se. Ale budu dbát pokynů našeho týmového psychologa a připravovat se mentálně. Mimochodem, náš postup je z velké části dílo jeho obětavé péče.
Jaký je podle vás nejlepší brankář, obránce, záložník a útočník uplynulé sezony I.B. třídy skupiny A?
Brankář určitě Martin Huttner z Loučovic. Jeho komentáře k zápasům máme v kabině moc rádi. Škoda, že jeho tým nedokázal vícekrát využít svoji herní převahu. Nejlepší obráncem je určitě Petr Petkov od nás z Kameňáku. Hrál na podzim natolik dobře, že na jaře jsme ho skoro neviděli, protože po něm sáhla bulharská reprezentace. Společně se zasloužili například o naprosto senzační remízu Bulharska na horké půdě Gibraltaru. Za záložníka bych zvolil Honzu Šebelku ze Zlaté Koruny, protože zvládá pozápasová posezení se dvěma mužstvy najednou, což ho musí stát mnoho sil. Nejlepším útočníkem soutěže je bezesporu spoluhráč Viktor Kotalík. I když mu to do sítě tolik nepadá, zůstává neohroženým bojovníkem za poklidnost nočního života v Českých Budějovicích.
Děkuji za rozhovor.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.