Čekal jsem, že budeme v první pětce, shrnuje konec sezóny hráč kola Daniel Kroupa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Danieli, gratuluji ke zvolení hráče kola. Kdo vám posílal hlasy?
Děkuji, tuším že se o to postaral můj taťka a tým, vždy hlasujeme všichni, když tam je někdo z týmu.
Byl jste zvolen za utkání proti Kunžaku. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
První půl hodinku se hrálo dobře, měli jsme na vrch, poté se začalo kazit spoustu útočných akcích, kdy se běhalo neustále nahoru a dolu, takže jsem se zatavil a do zápasu už jsem se dostával těžko, nakonec se mi podařilo na posledních 25 minut dostat zpět do tempa zápasu a podílet se i na skóre.
Jak hodnotíte tento zápas?
Nakonec jsme spokojeni všichni, i když prostředek zápasu jsme se nechytali, ale na hřišti jsme nechali vše a nakonec z toho bylo vítězství.
V sobotu vás čeká poslední zápas sezóny, co od zápasu očekáváte?
Jelikož vím v jakém počtu jezdíme na venkovní zápasy, tak doufám, že tam neuděláme ostudu. Budu rád, když urveme tři body, ale jak říkám sestava ven je odlišná od domácích zápasů, takže cílem je dostat co nejméně gólů.
Jak jste spokojen s konečným umístěním v tabulce?
Čekal jsem, že budeme v první pětce, ale když na jaře nemáme ani bod z venku, tak jsem rád, že na tom nejsme mnohem hůř.
Jaké máte plány na letní přestávku?
Letní přestávku budu trávit na stavbě, kvůli fotbalu nemám čas na stavění, takže teď musím přehodnotit plány a plně se věnovat baráku.
Budete se se připravovat individuálně nebo s týmem?
Rád bych s týmem, ale tam nejsme schopni se domluvit má tréninku, takže to bude jen individuálek.
Koho favorizujete na vítěze Okresního přeboru?
Přál bych postup Strmilovu, ale ten už je před posledním zápasem ze hry. O postup se utkají Stráž - Slavonice. My jsme Stráž potrápili, takže si nemyslím, že by přehráli Slavonice. Takže za mě se vrátí do B třídy Slavonice, asi jako jedni z mála si myslím, že na postup mají. Mladý kvalitní tým, když se lépe sehrají tak jim to bude šlapat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.