Mám radši těžší zápasy, kde musíme všichni makat na plno, říká hráč kola Jan Eger

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji vám k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z vašeho pohledu?
Děkuji, především bych chtěl poděkovat všem, kdo mi poslal nějaký ten hlas. Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, když jsme dostali gól hned ve 4. minutě. První poločas patřil Staré Hlíně a my jsme si nedokázali ani přesně přihrát. Druhý poločas jsme si role vyměnili, dali jsme rychle vyrovnávací gól a dostali se trochu do pohody. Na hřišti nás najednou bylo plno. Mrzí nás, že jsme utkání nevyhráli, ale myslím, že remíza je nakonec spravedlivá.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem byl docela spokojený, hlavně v prvním poločase, ale měl jsem co dělat, abych zápas nakonec udýchal.
Nyní hrajete v Číměři. Co očekáváte od zápasu?
Nic lehkého, už jen proto, že se omluvili čtyři hráči základní sestavy. Naštěstí máme kvalitní hráče na střídání a jedeme si pro tři body. Nic jiného nebereme.
Koho z ostatních týmů vnímáte jako největšího favorita na postup do I.B.?
Určitě Slavonice, mají to ve svých rukou, je to mladý tým a chtějí hrát fotbal. B třídu by si zasloužili.
Je nějaký tým, proti kterému se vám hraje dobře a naopak tým, proti kterému hrajete nerad?
Osobně mám radši těžší zápasy, kde musíme všichni makat na plno. Takže třeba právě Slavonice. Úplně mi nevyhovují například Novosedly, protože hrají hodně do těla a na hřišti se pak většinu času mluví a nehraje se fotbal.
Můžete prozradit, kdo vás k fotbalu dovedl?
Tak to už si nepamatuju, ale určitě moje soutěživá povaha (smích). Do Stráže jsem se dostal díky spoluhráči Vlastimilu Mikuláštíkovi a jsem mu za to vděčný, protože mi fotbal chyběl a ve Stráži je navíc skvělá parta lidí!
Kde všude jste dříve hrával?
Začínal jsem v jedenácti letech ve Břilicích, v 18ti jsem po vážné autonehodě na 9 let s fotbalem přestal a pak se na dva roky zase vrátil do Břilic. Odehrál jsem pět zápasů za Majdalenu a jednu sezónu ve Vrábči u Českých Budějovic a teď Stráž nad Nežárkou.
Co rád děláte ve svém volném čase, když zrovna nehrajete fotbal?
Nejraději trávím čas se svoji dcerou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.