ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas v Hrdějovicích z vašeho pohledu?
Myslím si, že zápas vypadal celkem slušně. První poločas jsme byli hodně na míči, ale zahazovali jsme šanci za šanci a těsně vyhráli 1:0. Druhý poločas začal s půl hodinovým zpožděním kvůli dešti, a to se na nás podepsalo, vůbec jsme se nemohli dostat do zápasu. Domácí hrozili jen z brejků, ale naštěstí žádný z nich nevyužili a my zaslouženě vyhráli, takže konečný výsledek 2:0 super.
Na jakém postu se cítíte nejlépe?
Úplně tedy nevím, ale co vám budu povídat, nejlépe se cítím na kraji zálohy. Sice jsem trošku silnější kousek, ale technicky a rychlostně vybavený, jen ta fýza, ale říkají mi štírku, což o něčem vypovídá. Takže kdyby měl někdo zájem o kvalitního halvíka, tak trošku potrénuji a byl bych “možná” k mání.
Další kolo přivítáte rezervu Trhových Svinů, jaký zápas očekáváte?
Se vší úctou a respektem k soupeři si myslím, že by měl být tento zápas v naší režii, ale nikdy nevíte. Ono také hodně záleží na tom, v jaké sestavě se sejdeme. Znáte to, někdy to zkomplikuje zranění, pak liga v šipkách, do toho nějaké hokeje, majálesy a podobné akce.
S nejvyšší pravděpodobností skončí Dolní Dvořiště na třetím místě tabulky, je s tímto umístěním spokojenost?
Je to historické maximum klubu, takže spokojenost musí být. Ale já osobně jsem zklamaný, čekal jsem nás o něco výše. Docela mě to mrzí, ale život jde dál, tak třeba za rok.
Pravděpodobně některé týmy nepřihlásí KP nebo I.A. třídy. Může se tak naskytnout šance pro postup pro váš tým. Využilo by toho Dolní Dvořiště?
Určitě využilo, proč to nezkusit? Vždyť kvůli tomu se přeci hraje fotbal nebo alespoň já ho proto hraju, abych se pořad někam posouval. Jako samozřejmě lepší nahoru, než dolu. Nechápu týmy, které mají tu možnost nebo třikrát po sobě vyhrají soutěž a nakonec to nevezmou. Vždyť je to pak nemůže bavit, alespoň mě by to nebavilo.
Kdo je podle vás nejlepším brankářem, obráncem, záložníkem a útočníkem I.B třídy skupiny A?
Nejlepší gólman soutěže jednoznačně Míra Jirkal, to je persona, vždyť ten kluk by ještě teď mohl z fleku chytat třetí ligu, kdyby potrénoval, tak i možná někde vejš. Ale znáte to, nadějné lvíče, ale pak ho zlákal výčep a dál to asi každý zná. Obránce určitě Ondra Kouba, který má nejen fantastickou levačku, ale kdybyste viděli ty jeho nůžky, to je balzám na duši. Myslím si, že lepšího beka v soutěži nikdo nemá. Záložníky musím jmenovat tři, od nás Šiminu (Štifter), přijďte se podívat, ukáže vám nějakou parádu a Mícu (Micák), škoda jen že ho často brzdí zranění. A nakonec Šébu (Šebelka) ze Zlatky, taky pan kouzelník, jen škoda, že je trošku lenivý. A útočník volím Dvořáka z Kameňáku, klobouk dolu před ním, co ten inkasuje a ustojí, pak ještě připraví a nakonec skóruje, takového snipera chce mít v týmu každý.
Těšíte se na pauzu bez fotbalu?
Ani ne, vše mi končí - fotbal, futsal, malý fotbal a sálovka, to zas půjdou kila nahoru. Ale teď vážně, čekají mě teď se snoubenkou velice příjemné starosti, tak pauzu využiji naplno
Kolik vás bude stát výhra v anketě hráč kola?
Kolik si určím, jsem hodný kasař, přinesu klukům bedýnku Plzně.
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji, že jste ze mě na chvíli udělali hvězdu. Všem ostatním děkuji za hlasy, moc si toho vážím. Mějte se hezky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.