Fotbal si užívám a našemu týmu se i celkem daří, říká hráč kola Jakub Vaněk

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas proti Chlumu se ti povedl, dal jsi dvě branky. Očekával jsi nominaci do sestavy kola a následně prvenství?
Nominaci do sestavy kola jsem po dvou gólech tak nějak očekával. Prvenství pro mě bylo překvapení, tímto bych chtěl poděkovat rodině i kamarádům za hlasy, které mi poslali.
Jaké jste si stanovili v kabině předsezónní cíle?
Naším cílem bylo uhrát co nejvíce bodů a fotbalem bavit diváky, kteří se na nás chodí dívat. V kabině chceme držet pozitivní náladu, aby jsme se na zápasy rádi scházeli. Chtěli bychom skončit v první polovině tabulky.
Na jakém postu nastupuješ, kde se cítíš nejlépe a kde bys naopak nedokázal zápas odehrát?
Nejčastěji nastupuji na kraji zálohy, tento post mi celkem vyhovuje. Nejlépe se cítím asi na kraji zálohy nebo v útoku, ale už jsem odehrál také pár zápasů na různých pozicích v obraně a hrálo se mi dobře. Na každém postu se snažím hrát vždy na maximum. Zápas bych určitě nedokázal odehrát na pozici brankáře.
Jaký tým v soutěži považuješ za nejkvalitnější, koho bys označil jako aspiranta na postup?
K nejkvalitnějším týmům v soutěži jednoznačně patří Slavonice a Stará Hlína. Aspirantem na postup jsou Slavonice, které hrají rychlý kombinační fotbal a oba zápasy proti nim byly opravdu těžké. První místo udrží do konce soutěže.
Proti kterému týmu se ti nehraje vůbec dobře, na jaké hřiště se netěšíš?
Nejhůř se mi hraje proti dvěma týmům a těmi jsou Staré Hobzí a Popelín. Vůbec se netěším na hřiště do Popelína, je malé a to mi nevyhovuje.
Na jakou část svého fotbalového angažmá vzpomínáš nejraději?
Rád vzpomínám na zápasy z dorostu. Jedno z nejlepších období mám teď, fotbal si užívám a našemu týmu se celkem daří.
Máš nějaký oblíbený tým?
Od malička je mým nejoblíbenějším týmem Sparta.
Máš oblíbeného hráče?
V současné době mám dva nejoblíbenější hráče, oba ze Sparty a těmi jsou Ladislav Krejčí mladší a Dávid Hancko. Ze zahraničních soutěží mám nejraději Patrika Schicka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.