V klubové kase není sazba na tento titul, směje se Jaroslav Svoboda

Konečně se dostal na vrchol a získal titul hráče kola. Útočník Červených Peček Jaroslav Svoboda byl v nominaci už několikrát, vyšlo to až teď. Možná, že v klubu stanoví i sazbu za ocenění a hráčů kola bude v budoucnu od Pečených i více. Nyní čtěte příběh Jardy Svobody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po několika nominacích do sestavy kola jsi konečně vystoupal na vrchol...
Díky za takové ocenění, nicméně to není o kvalitě ale o množství hlasů. Hlasování sleduji a teď, když už jsem byl v sestavě potřetí za sebou, tak jsme s klukama říkali, že by to chtělo dotáhnout. Každopádně to Kouřimští nenechali zadarmo.
Kdo jiný z Pečeckého týmu by si tento titul zasloužil?
Za mě rozhodně David Zdeněk, je to taková naše neúnavná motorka, která je v této soutěži dost znát.
Jak to u vás chodí s klubovou kasou?
Myslím, že tohle přímo v sazebníku není, ale určitě mě to bude stát šampíčko. Nej pokuta u nás určitě pozdní příchod a žluté karty. Nejvíce přispívá Zakouťák, ten snad ještě nikdy nepřišel včas a žlutou vidí taky často.
Jaký byl zápas v Bečvárech?
V Bečvárech, až na trávník plný písku, se hrálo dobře, celkově to týmu dobře sedlo, vycházely nám pěkné akce zakončené góly.
Bečvarecký trenér vás ocenil do první pětky jara. Nakoplo vás utkání s Jestřábkou?
Je to jak říkáte, celý tým doufal, že jak urveme první vítězství, že se to nakopne. Ale to ukáže další sezóna, každopádně za tohle vyjádření trenérovi Bečvár děkujeme.
Co přinesl do týmu nový trenér?
S Křélou přišel nový impuls, začalo se trénovat a hlavně se domlouvají týmová sezení a párty, vše co k tomu fotbalu a pořádné partě patří.
Co očekáváš od příštího zápasu?
Do Ovčár nejedeme nic podcenit, chceme potvrdit naše poslední výsledky.
Jaké jsou nyní cíle Peček?
Rádi bychom zabojovali o osmý flek, po podzimu je to maximum, co se dá získat.
Máš nějaké vzory? Oblíbené týmy či trenéry?
Vzor byl a stále je C. Ronaldo, Real Madrid, Sparta Praha…Z trenérů mi dost dal Radek Kulhánek, nejvíce na mě platil a uměl ze mě dostat maximum. Fotbalově růst mi pomohl brácha, hned, co jsem začal chodit, tak mě trénoval a patří mu velký dík.
Máš čas na jiné koníčky?
Mimo fotbal je moje záliba rodina a čas strávený s ní.
Co tě poslední dobou nejvíce rozesmálo?
V poslední době toho bylo dost, co mě rozesmálo. Na týmových akcičkách, raději nebudu konkrétní, kluci z týmu budou vědět (ohol.dáreček).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.