Vždycky jsem byl takový mamánek. Nám řekl hráč kola Petr Zajíček z plzeňského Petřína.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Komu by si poděkoval za to, že si se dostal do sestavy kola a následně ji i ovládl?
Tak určitě bych moc rád poděkoval všem lidem co si udělali čas a dali hlas, ale především bych rád poděkoval celé kabině, kteří budou určitě rádi že mi to nevyjde levně.
V Chebu si sám vstřelil dvě branky plus na další dvě si přihrál. Jak si viděl ty ten zápas? Jak si se cítil?
Tak první poločas od nás nebyl úplně ideální a byl to spíš takový boj než fotbal. Zápas jednoznačně rozhodla červená karta soupeře a druhý poločas už byl v naší režii. Ja osobně jsem se cítil dobře až ve druhém poločase, protože v první půli jsem moc míčů neměl. Za ty góly děkuji spoluhráčům bez kterých bych je nedal a ta první asistence byla jedna z nejjednodušších kterou jsem si mohl připsat, když dáte míč Michalu Provodovi na půlce, který si povodí 4 protihráče a nekompromisně zavésí, tak to je pak radost hrát.
Pozorní fanoušci si určitě všimli, že v soutěži hraje víc Zajíčků. Honza v Klatovech, jen shoda jmen. Tomáš v Rokycanech, nedávno jste spolu hráli za Mýto, tentokrát se vaše cesty rozešli. Proti sobě se potkáte až v květnu, probíhají mezi vámi už nějaké sázky? Co rodiče, komu fandí?
Tak s bráchou soutěžíme už od malička a vždy s ním nerad prohrávám, naštěstí tolik případů nebylo. (smích) Momentálně určitě žádné sázky neprobíhají, ale před zápasem vždy nějaké to popichování proběhne, ale moc se na ten zápas proti němu těším a doufám že zas skončí podobným debaklem jako na podzim. Rodičům je to dle mého názoru jedno, hlavní pro ně je abychom se nezranili a neudělali ostudu, ale troufnu si říct že mamka o trošku fandí více mně, protože jsem byl od mala takový mamánek. (smích)
V následujícím kole se střetnete v rámci plzeňského derby se Sencem. Jak to vidíš?
Tak určitě budeme chtít vyhrát a uděláme proto všechno. Samozřejmě že to bude těžké utkání, ikdyž Sencu nevyšlo první kolo, tak určitě je to kvalitní soupeř a bude chtít také všechny 3 body. Osobně se na ten zápas těším a doufám že přijde na derby co nejvíce lidí a uvidí pořádnou bitvu.
Celý podzim si nebodoval, kabina ti to dávala určitě sežrat. Úvod jara, rovnou čtyři body. Je jaro ta tvoje část sezóny?
Tak abych řekl pravdu tak čekání na bod bylo nekonečné a jsem rád že jsem to konečně prolomil a je fakt že hlavně kabina mi to dávala pořádně sežrat a jsem rád že jsem se bodově odpoutal od Patrika Klicha a doufám a přeji mu aby si svůj první bod v sezóně připsal hned v sobotním derby. Tak určitě bych se nezlobil kdyby tomu tak bylo a doufám že nějaký ten bodík ještě na jaře přidám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.