Matěj Kouřil: Jsem velkým fanouškem příběhů Pána prstenů

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Matěj Kouřil, obránce TJ Sokol Lhota. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Předně bych se chtěl zeptat na poslední zápas s Nýrskem. Proč to bylo tak vyhecované?
Myslím si, že ze začátku to nebylo tak vyhrocené. Prostě se postupně začalo přiostřovat, až to vyvrcholilo ve 3 červené karty. Rozhodčí párkrát pustil ostřejší zákrok, ať už na jedné nebo druhé straně, a potom písknul zákroky, které z mého pohledu nebyly fauly, což na atmosféře taky přispělo.
Objevil ses v sestavě kola i navzdory tipům od tvého trenéra. Sdělil ti vůbec, že mi říkal o jiných hráčích?
Abych pravdu řekl, tak jsem se dozvěděl, že jsem v sestavě kola, když to trenér poslal do naší skupiny.
Přestoupil jsi do Lhoty letos v létě. Co tě sem zavedlo?
Tak přestoupil jsem z Horní Břízy, kde jsem byl 3 sezóny. Bohužel jsem ani jednu sezónu kvůli zraněním neodehrál celou a cítil jsem, že potřebuji změnu. Byl jsem v kontaktu s vedením Lhoty. Přestup do Lhoty byla pro mě první volba.
Jak jsi na tom tedy zdravotně teď a byla změna tedy vydařená? Jsi spokojený s naloží minut, které jsi odehrál?
Ano teď jsem zdravotně v pořádku. I větší vytíženost byl důvod mého přestupu. Chtěl jsem hlavně hrát a teď jsem spokojený. I když jsem pár zápasů nehrál, ale je nás v kádru hodně, tak to je pochopitelné. A hlavně se tu cítím dobře, je tu super parta.
Jako parta se nevíte dobře a hodně do sebe občas ryjete. Nemáš v kabině problém se svým jménem?
Tak to samozřejmě partu stmeluje. Do rýpání v kabině se zapojuje každý kdo tam je včetně trenéra. S mým jménem jsem v kabině problém neměl. Náš humor je rozumný a na úrovni. (smích) Hlavní vtípkař je Záhry (Kuba Záhrobský). Bez vtipů od něj v kabině nebo při rozcvičce by to nebyl pořádný trénink.
Dostalo se ke mě info, že se rád fotíš... Nechtěl jsi být model? (příkladné foto v galerii)
Jako za to já nemůžu foťák mi prostě miluje. Tak kdo by nechtěl vidět svoje fotky na obálkách časopisů. (smích)
Práskni na sebe něco, co o tobě v kabině ještě nevědí.
Co o mně v kabině ví asi jen pár lidí je, že jsem vášnivý rybář. Jsem schopný se sebrat a na týden jet k vodě. Co o mně určitě nevědí je, že jsem obrovský fanoušek všech příběhů a věcí co se týče světa Pána prstenů. Jednou bych chtěl posbírat co nejvíc věcí z filmů či připravovaného seriálu.
Takže takový Legolas, chápu... A jaký je tvůj nejlepší úlovek?
Já si nejvíce cením mého prvního kapra, který měl přes 10 kilo přesněji 10,5 kilo. Podařilo se mi chytit i kapra který měl lehce přes 15 kilo, ale každá ryba má svoji hodnotu. Hlavně mám rád ten klid v přírodě, kdy můžu vypnout od normálního života a přemýšlet nad tím, jak ryby přelstít.
A já myslel, že zmíníš svou přítelkyni. Je smůla, že je až za kaprama...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.