Bez diváků to není fotbal, říká hráč kola Petr Cába

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas proti rezervě Malše Roudné ?
No, hrálo se na hroznem blátě, ale pro oba týmy stejně hrozny podmínky. Roudné bylo cely zápas lepší, rychlejší, přesnější. Jen měli smůlu v koncovce. Díky bohu, ze ,,cívka,, ( Petr Zwieferhofer ) tam 3 obránce poslal na Madagaskar a nabídl našemu nejhezčímu obránci ,,Tomasovi Holasovi,, gól de facto do prázdné brány :-).
Na penaltu jste určený výhradně vy, nebo je vás více a jde ten kdo se nejvíce cítí ?
Tak od jisté doby chodím na penalty já. Prý měl jít kopat náš Mýtus ( Jirka Fic ), ale já bych ho tam asi nepustil :-). Navíc já si zrovna na penalty hrozne věřím a vždycky dám :-). A asi vážně se snad nestalo, že bych v nějakém mistráku nebo rozstřelu nedal penaltu, takže kluci moji, jestli si věříte, tak jsem rad, ale penalty mi prosím ještě chvíli nechte :-).
Víte kolik branek jste z postu brankáře v kariéře vstřelil ?
Tak z postu brankáře asi 3, jinak celkem asi 10 z 10.
Podle kapitána Michala Postla, jste líný na krok, ale jakmile jde o penaltu, tak nasadíte k životnímu sprintu. Je to tak ?
Tak náš ,,Jirka Luňák,, ( Michal Postl ) má úplně jiné vidění určitých situacích notabene co se sprintů týče :-). Navíc já si myslím, že když běžím, tak rychlostí světla, ale každý to vidíme jinak :-). Ne, má pravdu, ale jak říkám, proste penalty jsou moje a vždycky, když si ten míč na ten puntík postavím, tak vím, že dam!
Fotbal teď čeká opět pauza, minimálně do 3.11. Myslíte si, že se pak soutěže v tomto roce ještě rozeběhnou ?
No, myslím si, ze se už hrát nebude a celkem nás to štve, proste si myslím, že jsme se konečně sehráli tak, jak potřebujeme a kdyby nám přálo štěstí, jako teď proti Roudnému, tak bychom už neprohráli :-).
Je stížené i trénování. Budete trénovat, nebo každý pojedete individuálně ?
Budeme se každý připravovat dle sebe.
Poslední kolo se hrálo bez diváků, jaký na to máte názor ?
No, tak upřímně to není fotbal ( bez diváků )... když jsme hráli v Boršově a viděl jsem kolik je tam našich fanoušků, dojalo mě to! Opravdu všem bych chtěl tímto poděkovat, ze chodí opravdu na každý zápas doma a jezdí na každý zápas ven ( pan Kalianko, pan Postl, Smůťa, Bláža a další ) a i když si toho někdo moc neváží, tak věřte, ze pro většinu z nás, to je obrovská motivace a síla! Takže díky!
Každému fotbalistovi teď najednou vznikne spousta volného času, včetně volných víkendů. Jak je využijete ?
No, já budu dělat to, co do teď, akorát bez tréninku. Jinak víkendy asi budu mít degustační s moji ,,fousatou škaredou ženou,, ( sorry Deky ) :-). Rád bych byl více s dcerou, když bude volněji, ale jinak asi nic zvláštního.
Zastaveny jsou i dvě profesionální fotbalové soutěže v našem státě i když toto prostředí vynaložilo maximum, proto aby se mohlo hrát. A na své náklady vytvořilo fungující prostředí ve kterém soutěže mohly probíhat. Jaký na to máte názor ?
Zrovna tohle moc nesleduji, Takže na tohle nemám co říct.
Děkuji za rozhovor.
Díky moc.
Minianketa Petra Cáby
Oblíbené jídlo a pití
Nudličky z Oblouku! Top :-) Standard s redbullem :-).
Oblíbený film a seriál?
Tak 365
Oblíbená hudba
Viktor Sheen a Neno.
Ideální relax ?
Koukat s dcerou na Ledové Království, to je srdcovka :-).
Oblíbený herec a herečka ?
Zdeněk Decarli a Adriana Chechik.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.