Hlavně jsem rád, že nám „zatím" fotbal nezakázali úplně, říká hráč kola Radek Chmátal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola dvakrát, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji za gratulaci. Ale hlavně chci touto cestou poděkovat mladším spoluhráčům za hlasování, kterému věnovali hodně času a energie. A teď k otázce. Já to popravdě moc neřeším. Minule to byl mnohem jednodušší zápas, kdy jsem dal během dvaceti minut hattrick a bylo rozhodnuto. Toto utkání bylo mnohem složitější a musel jsem být aktivní po celých devadesát minut. Takže vlastně asi toto ocenění.
Byl jste zvolen hráčem 6.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Velice dobře. Hráli jsme na domácím hřišti, bylo krásné fotbalové počasí a přišlo mnoho fanoušků, kteří nás povzbuzovali. A navíc jsme vyhráli, takže ideální fotbalová sobota
Jak hodnotíte zápas s Chlumem?
Ze začátku nebyl vůbec jednoduchý. Chlum přijel jenom v deseti a soustředil se hlavně na obranu. Prvních deset minut jsme sice začali velmi aktivně a měli i několik slibných gólových příležitostí, ale žádnou jsme bohužel neproměnili. Stále jsme naráželi na velmi dobře organizovanou obranu soupeře, se kterou jsme si první poločas nevěděli rady. Až po přestávce se nám podařilo dát první gól a převzíti otěže zápasu do svých rukou, a nakonec vyhrát 3:0.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Těším se na zápas se Slavonicemi. Jsem zvědavý na konfrontaci s týmem, který hrál ještě minulou sezónu 1. B.
Jak jste vyplnil dlouhou koronavirovou pauzu?
V období kdy se nemohl hrát fotbal vůbec, jsem začal s manželkou běhat. A to jsem překvapil i sám sebe, protože běhání bez míče není má oblíbená disciplína. Běhali jsme každý druhý den a uběhli i 120 km za měsíc. Jinak jsem trávil více času s rodinou a těšil se, až to skončí.
Co říkáte nynějším vládním opatřením?
Respektuji je a vím, že nějaká musejí být. Ale hlavně jsem rád, že nám „zatím" fotbal nezakázali úplně.
Budou Vám chybět fanoušci, kteří nyní nemůžou na stadionech fandit?
Určitě chybět budou, protože ve Hlíně máme skvělé fanoušky, kteří chodí pravidelně a v hojném počtu jezdí i na venkovní zápasy. Doufám, že to bude jenom na dva týdny a pak se na stadiony vrátí. Bez nich to prostě není ono.
Máte v paměti nějaký nejlepší moment, který jste ve fotbale zažil?
Hra, kamarádi, vítězství, sranda, společné chvíle, fyzička, pivo, adrenalin, odhození stresu, ale hlavně jsou to všichni kolem fotbalu...FKSH olééé.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.