S hrůzou čtu každé ráno zprávy, co nám zase zakážou, říká hráč kola Martin Hondlík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal z vašeho pohledu zápas proti Chvalšinám ?
Ve Chvalšinách jsme měli poměrně slušný nástup do zápasu a prvních 20 minut jsme, troufnu si říct, byli lepší. Pak jsme udělali několik individuálních chyb, díky kterým se soupeř dostal do šancí, což ho posadilo na koně a začal nás přehrávat. Najednou se úplně otočil obraz hry, byli jsme nedůrazní, zbrklí a dělali školácké chyby. Až za stavu 2:0 pro soupeře jsme zase začali hrát a podařilo se nám snížit. Přišlo mi, že se pak soupeř začal bát o výsledek, zatáhl se a začal být pasivní. Nakonec se nám podařilo v samém závěru vyrovnat, což beru asi jako největší pozitivum, že jsme to ani za stavu 2:0 nevzdali.
V příštím kole vás čekají doma Loučovice, jaký zápas očekáváte?
Od zápasu s Loučovicema očekávám boj. Doufám, že nastoupíme nabuzení průběhem posledního zápasu s Chvalšinama, že všichni necháme na hřišti maximum, abychom si pak po zápase mohli u piva říct, že jsme ten zápas odmakali, ať to dopadne jakkoliv.
S jakým umístěním vašeho týmu by jste byl na konci sezony spokojen ?
Abych řekl pravdu, tak jsem čekal, že budeme touhle dobou v tabulce mnohem výš. Bohužel nám už před sezónou vypadlo, vlivem zranění, snad 5 hráčů ze základu a je to znát. Nicméně jsem optimista, zbývá ještě spousta zápasů (pokud nám fotbal zas nezakážou), věřím, že se zvedneme a budeme se pohybovat v horní polovině tabulky.
Jaká je vaše dosavadní kariéra ?
Moje dosavadní kariéra je od začátku spojená s Hrdějovicema, takže hvězdná :-). Začal jsem tam někdy ve 2.třídě v kadetech a prošel přes žáky a dorost až do mužů. Je teda pravda, že jsem měl v průběhu asi dvě roční přestávky, kdy jsem přestal hrát, ale vždy jsem se do Hrdějovic vrátil.
Jak se vám vracelo po nucené jarní pauze k fotbalu ?
Těšil jsem se, až to zase začne. Ze začátku to bylo sice trošku náročný, protože jsem zastánce individuální přípravy a tréninky se mi moc nedaří navštěvovat (:-D), ale už se do toho pomalu dostávám a dýchá se mi líp.
Jak vy sám vnímáte aktuální situaci kolem koronaviru ?
Upřímně mě většina těch omezení obtěžuje. S hrůzou čtu každé ráno zprávy, co nám zase zakážou. Nicméně nejsem epidemiolog, téhle problematice nerozumím a lidi, kteří o tom rozhodují jsme si (bohužel) demokraticky zvolili a oni určitě ví, co je pro nás nejlepší :-).
Už víte co vás vítězství hráče kola bude stát do týmové kasy ?
Zatím nevím, ale obávám se, že už tam toho i za docházku na trénincích budu mít tolik, že si pan Čížek bude muset koupit terminál, abych mu to mohl zaplatit kartou .-).
Jaký je váš oblíbený hráč a tým ?
Jsem Jihočech, takže fandím Dynamu. Co se týče zahraničí, tak mám rád Barcelonu, ale že bych byl nějaký extra fanoušek, co jí má nastudovanou, to vůbec. Z hráčů mám nejradši Messiho.
Jaké jsou vaše koníčky ?
Poslední asi tři roky chodím pravidelně do fitka, tak 4-5x týdně. Vždycky si tam po práci vyvětrám hlavu. Jinak rádi s přítelkyní cestujeme, ať už do zahraničí (což se nám letos bohužel moc nepodařilo), tak po České republice.
Děkuji za rozhovor
minianketa
Oblíbené jídlo a pití ?
Burger/cola zero
Oblíbený film a seriál ?
Warrior/Fauda
Oblíbená hudba ?
Nemám vyhraněný styl, poslouchám od všeho něco
Ideální relax
Čas strávený s přítelkyní, ať už aktivní odpočinek nebo odpoledne u televize.
Oblíbený herec/herečka
Nejradši mám Toma Hardyho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.