Před týdnem jsem do toho pokladníkovi kecal, teď mi to asi pěkně spočítá, říká hráč kola Jakub Dudák

Kamenný Újezd v druhém kole doma podlehl Dolnímu Dvořišti. I přes to však podal jeho strážce branky Jakub Dudák kvalitní výkon, který mu vynesl nominaci do sestavy kola a následnou výhru v anketě. Pokladník Kamenného Újezda má jistě radost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste viděl zápas proti Dolnímu Dvořišti ?
Od začátku zápasu bylo viditelné že “taháme za kratší konec provazu”. Často se nám stává, že máme horší začátky zápasů, ovšem tentokrát to nebyl jen začátek, ale bohužel většina utkání. Soupeř si šel aktivně za vítězstvím a my jsme tak nějak nestačili. Mrzí mě, že jsem kluky nedokázal více “podržet” jak už by to od gólmanů mělo být, abychom dosáhli na ty toužené body.
V dalším kole vás čeká rezerva Trhových Svinů, jaký zápas očekáváte ?
S Trhovými Sviny očekávám těžké utkání, mají tam plno mladých šikovných kluků (s některými z nich jsem sám hrával), kteří určitě budou mít chuť si co nejvíce zahrát, ať už za A tým nebo rozdávat fotbalovou radost i za B tým a potrápit nás.
Jak jste prožíval jarní nucenou pauzu? Chyběl vám fotbal ?
Na rovinu musím říci, že vynucená pauza pro mě byla příjemné zpestření a hlavně změna oproti normálnímu chodu fotbalové sezóny na který jsem zvyklý rok co rok už od mala. Každopádně jsem rád, že dostávám možnost trénovat a připravovat se u kluků ze STACA, jako tomu bylo právě i během této zmiňované pauzy. Jsou to profesionálové ve svém oboru a trénuje u nich řada ligových hráčů a vrcholových sportovců.
Jaká je vaše dosavadní fotbalová kariéra ?
Několik týmu na mé prozatímní fotbalové cestě z Kameňáku do Kameňáku jsem již stihnul procestovat, nebudu jmenovat všechny, ale jsem rád že jsem se všude shledal se skvělými lidmi z řad spoluhráčů i trenérů a poznal díky fotbalu spoustu nových přátel. Nejvyšší bod mé dosavadní kariéry, byla zatím možnost zachytat si 1. ligu (nejvyšší soutěž) mladšího dorostu, kterou jsem dostal v FC Táborsko.
Jaký je váš oblíbený klub a hráč ?
Rozhodně AC Sparta Praha. Vyloženě oblíbeného hráče nemám, rád sleduji světové brankáře a inspiruji se jak už tréninky, tak také jejich zápasovou “magií”.
Víte kolik vás bude stát výhra v anketě hráč kola týmové kasy ?
To prozatím netuším, ale jelikož jsem do toho pokladníkovi kecal minulý týden a navrhoval samé vyšší částky pro mého spoluhráče Petra Dvořáka (výherce ankety minulý týden) nečekajíc, že něco stejného může potkat i mě, tak se pravděpodobně stane, že mi to pokladník pěkně spočítá a pár drobných mi stačit nebude.
Kolem fotbalu je aktuálně hodně nucených opatření a doporučení, jaký na ně máte názor ?
Jak říkáte, jsme v době kdy jsou tato opatření nucená, tudíž nemá smysl se nad tím asi více zaobírat a musíme to přijmout tak jak je to. Každopádně dívat se na ligová i světová utkání s poloprázdnými tribunami, nebo bez diváků je smutné a ta atmosféra o kterou přicházíme k fotbalu jednoznačně patří. Alespoň za mě je to zvláštní sledovat fotbal bez tohoto všeho co k němu neodmyslitelně patří (mám na mysli pouze kladné hodnoty).
Myslíte si, že se soutěže plnohodnotně dohrají ?
Často se mi tato myšlenka honí hlavou a momentálně si myslím, že jsme v době kdy nevíme co můžeme očekávat, tudíž bych řekl že tato varianta je reálná a může nastat situace, že soutěže budou přerušeny nebo dokonce zrušeny, i když si to nikdo z nás určitě nepřeje.
Děkuji za rozhovor
Také děkuji, bylo mi potěšením. Ještě bych chtěl touto cestou poděkovat celé své rodině, protože bez nich bych ve fotbale nedokázal to všechno co mám za sebou. Zdravím všechny naše věrné Kameňácké fanoušky a všechny ostatní fanoušky sportu! Všem, co mi posílali hlasy, moc děkuji!
Minianketa Jakuba Dudáka
Oblíbené jídlo a pití ?
jsem jedlík, takže úplně vše co je dobré :-).
Oblíbený film a seriál ?
Seriály a filmy se sportovní tématikou - je to pro mě většinou dobrá motivace .
Oblíbená hudba ?
Písně napříč žánry, hlavně musí “sednout” do mé aktuální nálady.
Ideální relax ?
Procházka přírodou, posezení s přáteli.
Oblíbený herec a herečka ?
Carmen Electra

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.