Hlavní je docházka na tréninky a na zápasy, poté můžeme teprve myslet na dobré výsledky, říká hráč kola Jakub Marsa.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. V zápase proti Chlumu jste oslavili první výhru v sezóně. Popište nám, jak zápas probíhal z vašeho pohledu.
Děkuji, myslím si, že zápas byl celkem vydařený. První poločas jsme se nepouštěli do moc velkých akcí a byla to spíše opatrná hra. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát a to se nám podařilo.
Jak jste trávil volný čas o "koronapauze"?
Jelikož jsem letos maturoval, tak jsem hodně času obětoval hlavně učení.
Prozradíte nám, kde všude jste hrál?
Tolik zkušeností zase nemám. Vždyť sem nejmladší v týmu. Pořád je co se učit! Od malička jsem hrál v Lomnici nad Lužnicí. V žákách jsem dva nebo tři roky měl střídavý start v Jindřichově Hradci. Až nyní jsem rozehrál svoji první sezónu v Novosedlech .
Který post vám nejvíce vyhovuje?
Určitě předstoper .....nic jiného totiž neumím! (smích)
Jak vy osobně vidíte fotbalovou situaci v Novosedlech?
V Novosedlech je hlavně skvělá parta a to je podle mě nejdůležitější !! Myslím si, že když budeme všichni trénovat a budeme dávat vše do zápasu, tak můžeme hrát klidně o první tři místa tabulky.
Chodíte pravidelně na tréninky?
Ano, chodím.
S kým jste si kdy na hřišti nejvíce rozuměl?
To se těžko řekne. Nejvíce jsem zvyklý na Patrika Hrubého, se kterým jsem hrál fotbal od mala v Lomnici.......ale hlavní je, když se hraje dobrý fotbal, pak si rozumíme na hřišti všichni.
Jaké jsou cíle do nové sezóny?
Cílem je vyhrávat a hrát dobrý fotbal, který nás i lidi bude bavit. Hlavní je také docházka jak na tréninky, tak i na zápasy, poté můžeme teprve myslet na dobré výsledky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.