Jako profesionální hasič každý zápas nestíhám, říká Petr Dvořák z Kamenného Újezdu

Petr Dvořák v prvním kole skolil Zlatou Korunu na jejím hřišti a zaslouženě se dostal do nejlepší jedenáctky kola. K potěšení pokladníka Kamenného Újezdu ji vyhrál a tak ho nemine příspěvek do týmové kasy, ovšem ho neminul ani rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal z vašeho pohledu zápas ve Zlaté Koruně ?
Zápas ve Zlaté Koruně jsme nezačali úplně dobře. Prvních 15 min byl soupeř aktivnější a také byl odměněn gólem z rohu. Řekl bych, že poté se hra začala překlánět na naší stranu. Přičemž jsem tedy z úniku po nahrávce od Aleše Prokopa skóroval poprvé. Druhá půle začala, jak první skončila. Byli jsme aktivnější a přišla i odměna v podobě gólu. Závěr zápasu byl celkem dramatický. Jelikož Zlatá Koruna se ani po vyloučení hráče nevzdávala. Nakonec pro nás skončilo dobře a vezmeme že zlatky 3 Body. :-)
Zápas jste rozhodl dvěma brankami, jak by jste viděl vy z vašeho pohledu ?
Tak první gól padl po nahrávce od Aleše Prokopa. A já to jen uklidil na zadní tyč. Druhý gól to jsem se dostal k odraženému míči myslím a křižnou střelou zakončil.
V příštím kole vás čeká doma Dolní Dvořiště, jaký zápas očekáváte ?
Já osobně ty kluby moc neznám ještě jsem v Kamenném Újezdu krátce. A jako profesionální hasič každý zápas nestíhám. A to bohužel, ani teď proti dolnímu Dvořišti. Ale věřím že to kluci zvládnou. A doma Dolňák porazíme
S jakým umístěním vašeho týmu by jste byl na konci sezony spokojen ?
Spokojen bych byl určitě někde v horní polovině tabulky.
Jaká je vaše dosavadní kariéra ?
Tak v mládí v dorostu jsem působil v Milevsku, poté jsem byl na zkoušce v Dynamu. Z Dynama jsme se vrátil zpět do Milevska, kde jsme v té době hráli divizi a tu jsem hrál asi 5 let. Z Milevska jsem minulý rok odešel do Kamenného Újezdu.
Jak se vám vracelo po nucené jarní pauze k fotbalu ?
Bylo super zase vyběhnout na trávník . V Kameňáku jsme měli ještě menší miniligu, kterou jsme jako tým vyhráli. Takže jsme se do nové sezóny moc těšili.
Jak vy sám vnímáte aktuální situaci kolem koronaviru ?
Situaci jako hasič mám z první ruky. Když to vypuklo jezdili jsme na hranice a museli kontrolovat, popřípadě dekontaminovat. Jinak si myslím že nic není jen tak a také jsem roušky musel nosit, i když jsem je nenáviděl.Tahle pandemie hodně lidi svazuje a bere svobodu. Ať už podnikatelům nebo normálním lidem.
Už víte co vás vítězství hráče kola bude stát do týmové kasy ?
Abych pravdu řekl, tak jsem nevěděl že jsem vyhrál. Je mi jasné, že pokladník mi to nějak pěkně nacení:-)(výši nevím).
Jaký je váš oblíbený hráč a tým ?
Od mala jsem měl hrozně rád Ševčenka a samozřejmě Chelsea FC. To je s bráchou nás klub. Jinak se musím přiznat, já na fotbal moc nekoukám. Ale o to více ho rád hraji.
Jaké jsou vaše koníčky ?
Moje koníčky no to bude oříšek :-). Začneme sportem cokoli vás napadne ze sportu tak jsem zkusil. Box, hokej, tenis, squash, ping pong, kolo, brusle. Jako hasič ještě hasičské sporty. Klasické útoky nebo TFA. Teď jsme to s přítelkyní rozšířili o potápění. Není čas se nudit.
Děkuji za rozhovor
minianketa
Oblíbené jídlo a pití?
pití nealko.. mléko a kakao (na něm jsem závislý :-)). alkoholické : víno, gin tonik Jídlo: U mě je jednodušší říct co rád nemám a to brokolice, tu nemůžu vidět ani na obrázku :-). Jinak sním vše. Ale asi indická kuchyni tu mám moc rád :-).
Oblíbený film a seriál?
Seriál: Červený trpaslík, HIMYM, Futurama. Film: Nemám žádný vyhraněný, ale teď jsem viděl "Vzhůru do oblak" a byl jsme milé překvapen tak ten.
Oblíbená hudba
House party muzika to bylo dlouho mé. Klíďo si poslechnu něco Českého. Třeba Rybičky 48, nebo Chinaski.
Ideální relax?
Jak kdy? Někdy procházka, někdy běh. Ideálně někde venku a se sportem :-).
Oblíbený herec a herečka?
Herec : Kevin Hart Herečka Megan Fox

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.