V zimě je potřeba trochu zamakat a kvalitně se připravit na jarní část sezony, říká hráč kola Karel Voldán

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste zvolen hráčem 13. kola. Jak vám se hrálo v tomto zápase?
Je to tak, dík patří všem, co pro mě hlasovali. Hrálo se mi asi tak jak se někomu může hrát v Novosedlech, nevěřím, že tam někdo jezdí rád.
Toto je už čtvrtý rozhovor za poslední čtyři týdny, klubový pokladník má asi radost?
Pokladník je nadšenej, hlasuje jak mourovatej a podle mě je schopnej dát 24 hlasů denně a pak to jenom cinká, je to trošku s**ně (smích), ale to k tomu řemeslu prostě patří, dělá to přece pro nás, dokopná bude určitě nádherná.
Jak hodnotíte zápas v Novosedlech, který skončil divokou remízou 4:4?
Ani s odstupem času se mi zápas nehodnotí dobře. Je pravda, že jsme do utkání nevstoupili dobře, udělali jsme dost chyb, které dokázali domácí trestat. A objektivně musím uznat, že domácí byli minimálně prvních 30 minut lepší. Ale nejslabší článek na hřišti byl jednoznačně pan rozhodčí, který svůj výkon korunoval ve 46. minutě, kdy bez rozmyšlení odpíská penaltu, ke které se asi radši vyjadřovat nebudu, kdo na zápase byl si o tom mohl udělat obrázek sám. Na druhou stranu jsme ukázali charakter a makali do poslední minuty ve které jsme byli odměněni. Vyrovnání jsme si za výkon ve druhé půli jednoznačně zasloužili i přes penaltu hned v úvodu, která nás určitě trochu opařila jsme dominovali i proto že klukům z Novosedel trochu došel dech. Každopádně v Novosedlech se nevyhrává, takže bod bereme.
Nyní vás čeká zápas ve Starém Hobzí a pak dlouhá zimní pauza. Jaké čekáte utkání a jaké plány máte přes zimní přestávku?
Utkání bude těžké, domácí nemají co ztratit a určitě nám to nedají zadarmo. Především čekám těžký terén, uvidíme, jak se s tím dokážeme poprat, snad se nám podaří navázat na dobré výsledky z podzimní části. Jak říkáte zimní pauza je dlouhá, ale myslím, že tréňa nám jí určitě rád zpříjemní, proslýchá se že bychom měli stmelit partu na krátkém soustředění. Nicméně ať chceme nebo ne je to pro každého nejméně oblíbené období, ale všichni si uvědomuje, že je potřeba trochu zamakat a kvalitně se připravit na jarní část sezony.
Jaké máte zaměstnání?
Jsem zaměstnán v rodinné firmě, hlavní náplní jsou stavební dozory a projekce rodinných domů.
Oblíbené kluby, kterým fandíte?
Odmalička fandím FC Chelsea.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Oblíbený hráč Frank Lampard, který už bohužel nerozdává fotbalovou radost. Co se týká fotbalových vzorů mám jich více, momentálně je to nejlepší hráč ve Ždáře Mára Fára, z Plavecké minulosti Pavel Přílepek. (smích)
Máte nějaký rituál před zápasem?
Na rituály si nepotrpím, takže žádné nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.