Když už mám volno, tak se snažím dohnat tréninkovou absenci, říká Petr Petr

Přinášíme slibovaný rozhovor s hráčem 10.kola, kterým se stal Petr Petr ze Mšeckých Žehrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas v Mutějovicích se Vám povedl, dal jste jeden gól a podílel jste se na důležité výhře. Očekával jste nominaci do sestavy kola a následné vítězství?
Celý tým hrál v Mutějovicích výborně, a proto se do nominace mohl dostat každý. Jsem rád, že jsem se tam dostal i já a sestavu kola vyhrál. Tímto chci poděkovat za nominaci a následně za hlasy, které mi fanoušci dali.
Mšecké Žehrovice vyhrály již posedmé v řadě. Co je hlavní příčinou týmového úspěchu?
Jsme skvělá parta. Máme super trenéra, který nás dokáže na zápasy připravit. Máme super předsedu, který se stará o celý tým, areál, dopravu, atd. Máme skvělé fanoušky, kteří jezdí na každý zápas a je jich čím dál více. To vám pak na hřišti dává síly navíc. Pak je tu další věc - máme nové zázemí, nové hřiště, na kterém se stále pracuje a pracovat bude. Na brigády chodili vypomáhat i lidé, kteří v sestavě nejsou. A my jako tým jim chceme poděkovat právě tím, že budeme úspěšní. A to se nám zatím daří.
Mluví se v kabině o možném postupu do vyšší soutěže nebo byste viděl svůj tým spíše ve III.třídě?
Cíl máme jasný - udržet se ve III.třídě. Pokud by se zadařil možný postup, tak rozhodovat bude rada starších (Libor, Milan, atd.).
Blíží se poslední zápas podzimu a před námi všemi fotbalisty je dokopná. Jak bude probíhat dokopná právě ve Mšeckých Žehrovicích?
Co se plánuje, tak bude jako vždy velký (smích). Jak řekl Honza Kočí - z pozápasových oslav se neodchází snadno a o dokpné to platí dvojnásob. Po zápase s Kroučovou máme přátelský (alespoň doufám) zápas s našimi fanoušky a následně zapíjení podzimní soutěže. Libor Slavík chystá i další věci, ale to nechám jako překvapení.
Kdo v týmu vypije nejvíce piv a kdo naopak odpadne jako první?
Nejvíce jednoznačně Honza Kočí, který je náš nejlepší střelec. A nejméně asi Honza Volf, který je hned druhý.
Jak často trénujete a jaká je tréninková docházka?
Snažíme se 2x týdně. Teď nás čekají tréninky v hale, které budou 1x týdně. Docházka bývá samozřejmě podle toho, jak kdo je v práci, ale scházíme se okolo 10 až 14 lidí. Nejpylnější v docházce je určitě Honza Mráz, který snad nevynechal ani jeden trénink.
Jaké jsou Vaše volnočasové aktivity?
Jelikož pracuji v gastronomii, tak moc volna nemám. Naštěstí mám dobrého zaměstnavatele, který mi na fotbal umožňuje chodit, i když na mě vychází směna. A když už volno mám, tak se snažím dohnat tréninkovou absenci.
Má Slavia šanci se v Evropě udržet?
Ne.
Kdo Vás k fotbalu přivedl, kde a kdy to bylo?
Přivedla mě k tomu moje rodina, když jsem v 5 letech společně s Jakubem Svěchotou začal hrát za oddíl Nové Strašecí.
Na jakou část své kariéry vzpomínáte nejraději a na jakou byste nejraději zapomněl?
Nezapoměl bych asi na nic. Krom zranění, které k fotbalu bohužel patří. Vzpomínek je určitě spoustu, ať už za Nové Strašecí, Mšec nebo Blšany, kde jsem hrál. Všude je nějaká vzpomínka. Momentálně chci, abychom měli nejvíce vzpomínek v našich Žehrovicich a abychom měli na staré kolena na co vzpomínat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.