ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Mladcovský Honza Chludil vévodí s patnácti brankami tabulce střelců a góly sází i za B mužstvo v Okresním přeboru

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Gratulace k hráči kola, vypadá to, že si naši anketu podmanili hráči Mladcové a někdo se asi u Vás stará o pravidelný přísun tekutin do kabiny?
Díky za gratulaci, jde vidět, že se blíží zakončená podzimu, tak je potřeba naplnit lednici...
S rezervou Luhačovic jste o víkendu jen remizovali, jak utkání probíhalo?
Špatně se mi takový zápas hodnotí, vlastně klasický "zápas blbec"... Ve vší úctě k soupeři, hrálo se víceméně na jedné polovině hřiště, soupeř podle všeho přijel se sestavou, kterou dával horko těžko dohromady a bylo to znát. Bohužel jsme si první gól dali sami a otáčeli jsme i přes kupu dalších šancí až z penalt. Ve druhém poločase to vypadalo vlastně stejně, my jsme zahazovali šance a soupeř nás ze smolné penalty potrestal.
Ty jsi skóroval jen ze dvou penalt, nemohl jsi dát i branku ze hry?
Mohl a měl. V prvním poločase jsem trefil za stavu 0:0 tyčku a pak hlavně v závěru po přihrávce Peti Votavy jsem zakončoval zhruba z penalty, brankář na přední tyčce a já branku přestřelil.. Sice jsem se pro míč musel maličko vracet, ale to nic nemění na tom, že to byla stoprocentní gólovka a měl jsem tak zápas rozhodnout. Jsem rád, že pak Peťa Kupka vychytal penalty, ale ze ztráty bodu jsem zklamaný.
V anketě o hráče kola jsi vyhrál s minimálním náskokem na svého bývalého spoluhráče Laďu Bahulíka?
Škoda no, mohl jsem pošetřit tekutinu na blížící se narozeniny.. Někdo v kabině má ale velkou žízeň, takže to dopadlo takhle. Aby ale Bahul nebyl zklamaný, zvu ho tímto na degustaci a pokud už měl nachystanou svou pálenku na vítězství v anketě, ať ji vezme s sebou!
Jak hodnotíš jeho hattrick do sítě Březnice?
Hodnotit ho bohužel nemůžu, jelikož jsem na zápase nebyl, každopádně ale k hattricku gratuluju, jen tak dál! A pokud mu to bude pálit hlavně v zápase s našimi největšími soupeři v boji o první místo, tak tím lépe...
Na konci tabulky se to teď pěkně nahustilo a jsou tam namočené i celky ze Zlínska - Malenovice, Lužkovice nebo Louky, souboj o Černého Petra bude letos asi hodně dramatický?
Vypadá to, že bude, tabulka je zatím zajímavě vyrovnaná na obou koncích. Jaro ale může přinést velké změny, tak se nechme překvapit
O víkendu hrajete na Březnici, co lze očekávat od tohoto duelu a na které hráče soupeře je třeba si dát pozor?
My se musíme soustředit hlavně na náš výkon a na chyby, které posledních pár zápasů opakujeme stále dokola, přestože o nich neustále mluvíme. Stejně tak je potřeba zlepšit produktivitu, každopádně věřím, že konečně zase vyhrajeme za tři body.
Vévodíš tabulce střelců s patnácti brankami, to je dobrý počin z jedenácti utkání?
Je fajn, že mi tam góly docela padají, ale vždycky těší mnohem víc, když jsou spojené s týmovým vítězstvím. Beru to tak, že spoustu dalších velkých šancí jsem neproměnil, těch bodů jsme mohli a měli mít o něco více.
Vypomáháš i B týmu v OP, tam jsi dal už pět branek, kdo podle Tebe postoupí z okresu do 1. B třídy?
Pokud to jde, jdu si rád zahrát, bohužel jsem ale letos na soupisce áčka, takže těch možností není tolik a moc jsem toho na podzim za béčko neodehrál. Každopádně téměř všechny zápasy jsem viděl a musím říct, že je hrozná škoda některých zbytečně poztrácených bodů, máme tým, který naprosto reálně může hrát o první místo.
Jak hodnotíš výkon repre z Anglií a myslíš si, že postoupíme na ME?
Výkon určitě super, sice si myslím, že to Anglie těžce podcenila a měli jsme štěstí v losu, protože kdybychom hráli nejprve doma, tak nás Anglie porazí a u nich si to pohlídá i v takové situaci ve skupině, ale na to se historie neptá a nás teď ty tři body dost spasily. Teď už bychom to měli zvládnout a na EURO postoupit!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku