Doufám, že budeme hrát o přední příčky, ale v týmu zůstává respekt a obrovská pokora, říká Daniel Koranda

Přinášíme slibovaný rozhovor s Danielem Korandou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Katovicemi se Vám povedl a připsali jste si další výhru. Očekával jste nominaci do sestavy kola?
Nečekal jsem to, jsem za to moc rád. Je to pro mě pocta za to, jak na sobě pracuji. Za výkon proti Katovicím by jsme si to zasloužili všichni.
Jste dalším rokycanským hráčem, který se stal hráčem kola. Podporujete se navzájem v kabině? Máte nějakým způsobem v pokutovníku ohodnocený zisk hráče kola?
Podporujeme. Jsme tam super parta, když jsem přišel, bál jsem se, že to nebude takové. Postupem času je to moc skvělé. Tak samozřejmě, něco za to bude do kabiny. Máme tam nějaké pokutky.
Váš celek je v divizi nováčkem. Co Vy sám od této soutěže očekáváte? Přeci jen je mezi krajskou soutěží a divizí rozdíl...
Já tuto soutěž hraji poprvé. Očekávám, že budeme bojovat o přední příčky. Zatím se nám to vysledkově a herně daří a jsme za to všichni moc rádi. Snad to půjde nadále stejně.
Ze zadních řad máte jistotu v podobě Jana Hereita a Dana Houdka. Vnímáte právě tyhle dva hráče jako tahouny mužstva?
Tak určitě Houďas nás několikrát už podržel, má velké zkušenosti, chytá moc skvěle. Hery je skvělej hráč a vede dobře tým jako kapitán, jsem moc rád, že máme takové hráče v týmu.
Nyní jste zvládli zápas i v Klatovech a držíte se v horní části tabulky. Dá se očekávat spanilá jízda do těch nejvyšších pater tabulky nebo v týmu zůstává respekt, pokora a záchrana bude prioritou?
Tak já osobně doufám, že budeme hrát o přední příčky. Samozřejmě v týmu zůstává respekt, obrovská pokora.
Jaký celek na Vás působil zatím jako nejkvalitnější a od koho jste čekal víc?
Zatím nejkvalitnější celek byly Přeštice. Hrály moc dobrý útočný fotbal. Je tam spousta bývalých viktoriánů, takže na to kvalitu mají.
Kdo Vás v kolika letech přivedl k fotbalu? Kde jste udělal své první krůčky?
K fotbalu mě přivedl trenér Tomáš Holík. V první třídě jsme měli fotbalový turnaj na Rapidu Plzeň, kde se mě právě trenér zeptal, zda nechci chodit na tréninky. A tam právě začala moje "kariéra".
Popište naším čtenářům svou kariéru. Na jaké období vzpomínáte nejraději a na jaké působiště byste nejraději zapomněl?
Nejraději vzpomínám, na turnaj v Itálii v roce 2016, kde jsem hrál ještě za Viktorii Plzeň. Dařilo se nám tam jako týmu, tak i mně. Hráli jsme finále proti Laziu. Byl to skvělý zážitek a asi nejlepší období. Naopak nejhorší období bylo, když jsem si zlomil zánártní kůstky na levé noze. Rok jsem pořádně nehrál fotbal. Nerad bych řekl, na jaké působiště bych zapomněl.
Sparta, Slavia nebo Plzeň?
Asi Slavia, která je podle mě momentálně nejlepším celkem v lize.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.