Z deseti penalt bych dal všech deset, pokud by v bráně byly naše dvě díry, směje se hráč kola Jan Hoch

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jan Hoch – TJ Osek B, vstřelil jednu branku proti Volyni a byl nejlepším hráčem na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě, kterou jste vyhrál těsně před Filipem Zittou z Vacova, navíc vám přišlo rekordní počet hlasů, kdo pro vás nejvíce hlasoval? Bude vás to něco v kabině stát?
Děkuji moc za gratulaci. Nejvíce hlasovala asi rodina a potom samozřejmě spoluhráči. Bohužel mi asi nějaká ta pokutka nemine, ale aspoň bude větší dokopná. (smích)
V sobotu jste hrál celý zápas za áčko KP proti Českému Krumlovu, ve kterém jste vstřelil branku, ale remizovali jste. V neděli jste si dal ještě poločas za béčko, ve kterém jste byl nejlepším hráčem na hřišti, dal jednu branku, nějakou šanci spálil, ale prohráli jste s Volyní. Berete to jako povedený víkend aspoň po individuální stránce?
Jako povedený bych ho nehodnotil, jelikož jsme ani jeden zápas nevyhráli. Určitě je fajn, že se mi teď daří střelecky, ale ještě spokojenější budu, když nám ty branky budou přinášet vítězství. S Krumlovem byla škoda, že jsme neudrželi vedení a pokaždé svůj náskok ztratili, ale nakonec bod bereme, protože soupeř byl velmi kvalitní. Proti Volyni jsme chtěli vyhrát, ale v prvním poločase jsme se hledali a inkasovali. V tom druhém už to bylo o mnoho lepší, ale bohužel jsem pálil jednu šanci za druhou.
Kolik vás pravidelně chodí z „A“ týmu pomáhat béčku?
Z áčka chodím pravidelně jen já a Milan Brabec. Oproti minulé sezóně má bengo dostatek hráčů, a tak není nutné, aby chodili vypomáhat kluci z áčka.
Hrál jste ve Strakonicích i v Písku, jaká to byla část kariéry? Jak jste se octil právě v Oseku? Máte v plánu ještě si někdy zahrát za jiný tým?
Ve Strakonicích jsem s fotbalem začal až do posledního roku přípravky, kdy jsem se rozhodl odejít do Písku, Kde jsem vydržel nějakých 7 let. Když jsem měl přecházet do U-19, tak jsem se rozhodl, že chci zkusit mužský fotbal, a tak jsem přestoupil do Oseka, kde bydlím. Zatím se plně soustředím jen na Osek, kde nyní máme skvělou partu.
Na jakém postu nejraději nastupujete a jaké číslo máte nejradši?
Nejraději nastupuji na střední záloze nebo na podhrotu. Mám rád, když mám v zápase hodně balonů a můžu vymýšlet útočné akce. Už od malička hraji s devítkou na zádech a doufám, že to tak i zůstane a nikdo mi ji nevyfoukne. (smích)
Ze začátku sezóny vám patřili přední příčky, nyní jdete tabulkou dolů, čím si vysvětlujete ten propad?
Na začátku sezony se nám dařilo, byli jsme silní v kombinaci a hlavně efektivní v proměňování šancí. Nyní hrajeme hodně křečovitě a na gól se hrozně nadřeme, ale věříme, že hned v dalším zápase to prolomíme a derby se Sedlicí zvládneme.
Kolikrát byste trefil břevno, kdybyste měl 10 pokusů z velkého vápna?
Troufnul bych si asi na 5.
Kdybyste kopal 10 pokutových kopů, kolik byste jich proměnil, když by byl v bráně průměrný brankář I.B třídy.
Když by v bráně stály naše dvě díry Milan Budoš nebo Pavel Vojta, tak bych si troufnul na všech deset. (smích)
Mini dotazník Jana Hocha:
Nejrychlejší a nejpomalejší hráč v týmu?
Nejrychlejší budou asi Matěj Čapek a Milan Brabec a nejpomalejší náš sprinter Věrek Ježek.
Hráč s největším talentem, se kterým jste kdy hrál?
To bude asi Filip Havelka, který je nyní na hostování v Českých Budějovicích ze Sparty. S ním jsem si zahrál pár zápasů právě ve Spartě.
Hráč s nejlepší kopací technikou v týmu?
Tady to bude Pepa Diviš a Ondra Mareš.
Největší palič šancí v týmu?
Po zápase s Volyní musím říct sebe a taky Johnny Hayek, který teď bohužel pro nás je na dlouhou dobu v zahraničí

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.