Můj druhý hattrick potvrzuje, že se tuto sezónu fotbalem výborně bavím a těším se na každý zápas, říká Jakub Husák

Šlágr osmého kola s Roztoky mají borci z Lícha arény úspěšně za sebou. Zvládli ho vítězně a byl to zápas kola se vším všudy. Velkou měrou se na výhře Sparty podílel Jakub Husák, který si zcela zaslouženě došel pro ocenění hráče kola. My vám s ním opožděně přinášíme rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Konfrontaci s Roztoky máte úspěšně za sebou. V čem vidíš příčinu úspěchu a naopak, v čem vidíš důvod, proč Roztoky utkání s vámi nezvládly?
Tento zápas pro nás byl vyjímečný již od samého začátku. Na zápas byl objednán autobus, do kterého se naskládali nejen hráči klubu, ale i naši fanoušci, kterých bylo na venkovní zápas třetí třídy hodně. Na zápas jsme přijeli dobře naladěni. Hlavní faktor, který dle mého názoru rozhodl, byla bojovnost našeho týmu, který i o deseti hráčích dokázal přehrát domácí tým.
V zápase jsi vstřelil hattrick, což se nepovede každý zápas. Vedeš si osobní statistiky? Vzpomněl by sis na svůj další třígólový zápas?
Osobní statistiky si nevedu. Nikdy jsem nebyl žádný extra střelec branek. Toto je můj druhý hattrick v této sezóně (první hattrick v životě jsem vstřelil před pár zápasy proti Chrášťanům), což jen potvrzuje, že se tuto sezónu fotbalem výborně bavím a těším se na každý zápas.
Na novou sezónu Řevničov hodně posílil a je to znát. Je cílem první místo?
Určitě nám pomohl příchod několika nových, mladých „koní“. Chtěl bych vyzdvihnout výkony Michala Beneše, který se po pár zápasech stal kapitánem mužstva a stará se o obrázek celé naší hry. Momentálně se nacházíme na prvním místě. Pokud budeme předvádět podobné výkony jako v předchozích zápasech, tak můžeme myslet na postup, ale na toto je ještě brzy.
Jak probíhají v kabině pozápasové oslavy?
Samozřejmě nesmí chybět vítězný pokřik. V posledních zápasech se do oslav více zapojil člen realizačního týmu Láda Bobák, který vymýšlí různé texty a tance (smích).
Jak jste na uplynulý zápas s Žehrovicemi připravovali a splnil vaše očekávání?
Před zápasem proběhl obvyklý páteční trénink. Na soupeře jsme se extra nepřipravovali. Snažili jsme se hrát naši útočnou hru. Zápas byl spíše o bojovnosti, než o hezkém fotbale plných akcí. Chtěl bych ocenit celý náš tým, který i přes to, že se nám kombinačně nedařilo, dokázal vstřelit mnoho branek a body zůstaly doma.
Po Honzovi Fujerovi jsi dalším hráčem řevničovské kabiny, který ovládl sestavu kola. Bude tě to stát něco do kabiny?
Momentálně nemáme zavedený seznam pokut a výjímečných událostí, jako například hattrick nebo hráč kola. Každopádně si myslím, že při dokopné mě nějaká lahvinka alkoholu pro tým čeká (smích).
Tvůj brácha od nové sezóny odešel zpět do Kroučové. Probírali jste to spolu nebo byl již rozhodnutý?
Brácha byl rozhodnutý vrátit se do Kroučové, kde strávil nejvíce své fotbalové kariéry. Určitě bude zajímavý zápas v příštím kole, kde na sebe nejspíše v nějakém souboji narazíme.
Jaké byly tvoje první fotbalové krůčky a kdo tě ke kopané přivedl?
Já jsem s fotbalem začínal až v 11 letech v týmu SK Cítoliby, kam mě přivedl kamarád Jaroslav Škuthan, který momentálně hraje také v Kroučové.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Vetšina mých volnočasových aktivit se týkají sportu, kde prioritu číslo 1 má fotbal. Poté další sporty jako například nohejbal, tenis, stolní tenis, futsal a další. Samozřejmě nesmím zapomenout na moji přítelkyni, která mě chodí podporovat na každý zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.