Největší srdcař týmu jsem já, když v 52 letech vlezu na každý zápas, říká o sobě hráč kola Roman Poborský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane, opět vám gratuluji k titulu hráč kola. Jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Takže opět děkuji. Viděl jsem, že áčko má o víkendu volno, takže bylo jasné, že tam kluky nandaj a nás sfouknou jako svíčku. A ještě k tomu nás bylo 5 min. před zápasem jen 10. Také jsem i tipoval jasnou jedničku, ale chlapci nás asi podcenili a náš nejlepší hráč, Evžen Vohák, si s nima dělal, co chtěl. Takže nakonec jsme jasně zvítězili, a to jsme ještě nedali 4 tutovky do prázdné brány.
Utkání, za které jste byl zvolen, jste sehráli proti Suchdolu. Zápas nakonec skončil dost vysokým rozdílem, přesto že jste už od 10. minuty prohrávali. Co vás nakoplo k obratu?
Ze začátku jsme hned prohrávali 1:0, ale brzy jsme vyrovnali. Nicméně, za 5 min. se domácí zase ujali vedení, tak jsem si říkal, že to asi prohrajeme, ale pak se hra vyrovnala a stav se začal otáčet. Ale máte pravdu, někdo ze Suchdola mě nakopnul a mám roztrženou holeň (smích).
Vstřelil jste hattrick. Popište nám své tři zásahy.
První dva góly jsem dal z penalt, ale třetí branka se mi docela povedla, když jsem kopal přímý kop z asi 25ti metrů. Brankař si postavil jen dva hráče do zdi a ještě si stoupl za ně, takže jsem to napálil k tyči a vyšlo to.
Tento víkend hrajete se Včelnicí. Jaký výsledek vás uspokojí?
O Včelnici nic nevíme, protože jsou nováček, ale vídám, že tam také dávají kluky z áčka, kteří také dávají góly, tak snad je nějak uhlídáme a bereme jen vítězství.
Jak jste zatím spokojeni s dosavadními výkony v této sezóně?
Když se sejdeme v optimální sestavě a nechybí nám 4 až 5 lidí, jako se už několikrát stalo, tak to jde.
S diváckou návštěvností jste spokojen jak?
Na našem stadionu jsem s diváckou kulisou spokojen, protože je vždy vyprodáno.
Myslíte, že fungují předzápasové rituály, máte vy sám nějaký?
Já osobně žádný rituál nemám, i když možná by se rituálem dala nazvat Alpa a dva Brufeny (smích).
Největší srdcař týmu?
Nejspíš já, když v 52 letech vlezu na každý zápas a moji o 30 let mladší spoluhráči se každou chvíli vymlouvají na kašlík nebo rýmičku.
Největší bavič týmu?
Šáfa a pak Máca (když si dá 12 vodek). Rychlá odpověď.
Co říkáte na čtvrteční utkání Slavie v Petrohradě?
Díval jsem se až na druhou půli. Je to obrovská škoda, Slávisti byli jasně lepší, ale Rusáci jedinkrát vystřelili na bránu a vyhráli 1:0.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.