Smekám před klukama, kteří se pokaždé na hřiště nedostanou a přesto jezdí na každý zápas, říká hráč kola David Adamec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide gratuluji. Co říkáte na to, že jste se stal podruhé hráčem kola?
Upřímně říkám, že mě to hodně těší. Loni touhle dobou jsem se zranil a myslel jsem, že už fotbal hrát nebudu. Jsem rád, že mě ta naše banda vyhecovala v zimě pro sebe něco udělat a teď mě ještě dotlačili na hráče kola. (smích)
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Určitě byl těžký. První poločas bylo znát, že si každý z nás chce napravit dojem z posledního výkonu v Kunžaku. Hráli jsme dostatečně agresivně a dařilo se nám hrát i docela fotbal po zemi, což není na tom našem brambořišti nic jednoduchého. Byli jsme lepší než soupeř. Druhý poločas nám tato hra vydržela tak dvacet minut. Pak nás začali Velenice přehrávat a v podstatě jsme měli velké štěstí, že zápas neskončil remízou. Bohužel se nám nedaří proměňovat velké šance.
Jak se cítíte Vy osobně?
Dobře. Po zranění je to pohybově tak na 70% než dříve, po zápase všechno bolí, ale vše se lépe hojí, když se daří.
Předpokládám, že nejspíše panuje spokojenost s výkony a průběhem sezony. Nebo je ještě potřeba na něčem zapracovat?
Spokojenost je. Kádr máme teď skvělej. Trenér (mladší brácha) to dobře poskládal. Pár zkušených a zbytek hodně mladíků. Chodí nás dost na zápasy i na tréninky, baví nás to. Smekám před klukama, kteří se pokaždé na hřiště nedostanou a přesto jezdí na každý zápas. Zlepšovat je furt co. Parta dobrá. To je hlavní.
O víkendu vás čeká těžký zápas v Halámkách. S čím do něj jdete a jaký výsledek očekáváte?
Rozhodně těžký zápas. Halámky mají na jaře formičku. Budou nejspíš hodně nebezpeční do útoku. Určitě se pojedeme porvat o vítězství. Přece tam nepojedeme s tím, že prohrajeme.
Jaké nosíte číslo a jak jste k němu přišel?
Nosím čtyřku. Jestli mi ho někdo přidělil nebo jsem si ji vybral, si už nepamatuji. Moc jiných čísel jsem na zádech neměl. Teď o něj máme zájem dva nejstarší. A přeprat Matina Bartoně není žádná sranda. (smích)
Je nějaký hráč, se kterým jste se během kariéry potkal na hřišti a nyní na něj můžete koukat v televizi při přenosech z naší první ligy?
Tak takový bohužel není. Pár talentovaných kluků jsem zažil, měli dobře našlápnuto (Petr Adamec, Libor Dvořák, Zdeněk Maňhal, Martin Bartoň), ale nejvýše to nedotáhl nikdo. Max třetí liga myslím.
Hráči kola v některých klubech kupují basu piv, platí panáky nebo šoupnou něco do kasy. Co čeká na Vás?
No pokladník Kuba se určitě celej třepe. Máme tam pokutu za sestavu kola a pak samozřejmě za hráče kola. Částky přesně nevím. On je hrozně svědomitej. Určitě mi pošle smsku, abych to přinesl už na trénink. Pak určitě proběhnou i nějaký provokace v hospodě na tiskový konferenci. Něco to stát bude.
Máte na závěr pro vaše diváky nějaký vzkaz?
Nevím. Choďte nám fandit a držte nám palce???
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí v dalším zápase.
Díky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.