"Lídra rozhodně potrápíme" říká střelec Baníku Hoffman

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Martin Hoffman, kanonýr Baníku Rtyně ovládl letos anketu již podruhé. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Znovu se setkáváme u rozhovoru. V této sezoně už podruhé. Jak zatím hodnotíš výkony svého týmu?
Poslední tři zápasy jsme lehce pozměnili taktiku a zatím to vychází. Doufám, že v tom budeme pokračovat. Nicméně bych si přál, aby se nám dařilo více bodovat na hřištích soupeřů.
Doma to šlo i proti loňskému šampiónovi. Co říkáš na Starobucký pokles formy?
Myslím si, že hodně postrádají Ivoše Kábrta, který jim hodně tvořil hru a byl to rozdílový hráč, který se za nepříznivého stavu nebál vzít to na sebe. Každopádně věřím, že se zvednou a doženou ztrátu ze začátku sezony.
A kam zajíždí Rtyně napravit venkovní formu?
Do Mladých Buků. Ideální příležitost zlomit naší sérii špatných venkovních výsledků. Kde jinde bychom chtěli předvést zlepšení, než na hřišti prvního celku tabulky. (smích) Rozhodně ale chceme favorita potrápit a když štěstí dovolí, tak si i odvézt nějaké body.
Tak tím se dostáváme k tvé současné formě. Znovu ti to tam padá jak se tak říká. Teď jsi vlastně zařídil obě branky utkání. Rtyně na tebe bude znovu hodně spoléhat.
Mám takové kolísavé výkony, takže udržet si formu je pro mě obtížné. Navíc jsem zjistil, že se mi daří pouze před domácím publikem. Doufám, že mi to začne střílet i venku. Nejlépe už zítra.
Defenziva Buků si na tebe určitě dá veliký pozor. Troufneš si tipnout výsledek ze hřiště lídra tabulky?
Většinu druhých poločasů si na mě dávají pozor všichni soupeři. Nedávám moc pěkných branek. Těžím především z rychlosti a důrazu ve vápně. Určitě se pokusím obraně Buků zavařit a prosadit se. Výsledek si tipnout netroufám. Buky vládnou tabulce, ale my se je rozhodně pokusíme o bodovat.
Já ti děkuji za rozhovor a popřeji ti mnoho dalších branek a týmových úspěchů.
Mockrát děkuji a doufám, že se znovu sejdeme u rozhovoru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.