Jakub Lukavský se stal jednoznačně Hráčem Roku divize A za sezónu 2023/24

Jakub Lukavský, který oslavil před pár dny 25. narozeniny táhl ofenzívu Komárova. Za celou loňskou sezonu (2023/2024) nasázel 15 branek a podílel se tak vydatně na tom, že se Komárov umístil na sedmém místě divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Další vítězství v anketě. Jsi rád, že zase budeš muset přihodit něco do kasy?
Máme nového kasaře, uvidíme s čím za mnou přijde, ale určitě něco mě to stát bude s tím počítám. Ale pokusím se ho usmlouvat na co nejmenší částku (smích).
Užil sis léto někde na dovolené?
Bohužel se mi letos nepoštěstilo, ze studijních důvodu to nebylo reálné. Dokončoval jsem poslední ročník magisterského studia na FTVS a navíc do toho přijímačky na následné navazující doktorandské studium. Všechny myšlenky směřovaly právě k tomuto.
Jak polykáš tréninkové dávky v letní přípravě?
Já osobně letní přípravu úplně nemusím. Nevadí mi vyšší tréninkové zatížení, ale co přímo nesnáším, je počasí, ve kterém se trénuje. Těším se na to, až začnou mistráky a přípravné období skončí. Jsem typ, který má raději zimu než léto, ale každý to samozřejmě vnímá jinak.
Loňská sezona se ti střelecky vydařila. Věříš, že na ní navážeš i v té nadcházející?
Minulá sezóna byla z osobního hlediska nadstandartní, dařilo se mi pravidelně střílet góly. Avšak nejdůležitější bylo, že jsem se vyhýbal zraněním a odehrál téměř úplně vše. Když zůstanu zdravý, věřím, že nová sezóna může být ještě lepší.
Jak se přes léto změnil Váš tým?
V týmu někteří hráči skončili a naopak přišli noví, nic neobvyklého v porovnání s konkurenty. Největší změna je na pozici hlavního trenéra, kdy do Komárova přišel Richard Valoušek.
Budou i cíle Komárova vyšší v novém ročníku čtvrté nejvyšší soutěže?
Cíle Komárova jsou hrát co nejvýše to půjde. Být konkurenceschopným protivníkem každému týmu, na který narazíme. Uvidíme, co přinesou první kola, tam si trochu uděláme obrázek, zda jsme schopni hrát nahoře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.