Posunout se o ligu výše? Určitě bych nad tím přemýšlel, přiznává Ženíšek

Už je tradicí, že pokud je v sestavě kola hráč z Komárova, ovládne celé hlasování o nejlepšího hráče kola. Tentokrát zvítězil obránce Středočechů Petr Ženíšek. Ten v divizi hrával v Rokycanech, následně se ale přesunul o kus dál do Komárova, kde si dle jeho slov oblíbil. "Líbí se mi tady moc. Je tu vážně skvělá parta a kluci mě do týmu přijali vážně skvěle. A taky musím říct, že se mi líbí prostředí, které v Komárově je," říká pětadvacetiletý obránce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl důvod, že jsi vyměnil po postupu Komárova divize Rokycany právě za Komárov?
Především bych chtěl říct, že v tom nebyl žádný osobní důvod, proč jsem odešel z Rokycan. Rokycany mi přirostly k srdci a byl jsem moc rád, že jsem zde strávil několik sezon a poznal super lidi. Ale hlavní důvod, proč jsem odešel, bylo dojíždění, a taky ten, že jsem potřeboval nějakou změnu. A když se mi ozval Komárov, začal jsem nad tím uvažovat víc a víc, jelikož sem to měl blízko a také jsem tu znal už spoustu hráčů.
Bereš to zpětně jako správný krok? Jak se ti tam líbí?
Beru to jako správné rozhodnutí. A jak už jsem zmiňoval, potřeboval jsem změnu a tohohle rozhodnutí nelituju. Líbí se mi tady moc. Je tu vážně skvělá parta a kluci mě do týmu přijali vážně skvěle. A taky musím říct, že se mi líbí prostředí, které v Komárově je.
Jak jsi momentálně spokojený s výsledky týmu a postavením v tabulce?
Před sezonou jsme si dali cíl být ve středu tabulky. A myslím si, ze se nám to celou sezónu vedlo. Některé zápasy nedopadli podle našich představ a mohli jsme získat více bodu, ale i tak jsme za to rádi, kde se momentálně nacházíme.
Dříve jsi nastupoval spíše vepředu, teď ses naopak usadil ve středu obrany. Vyhovuje ti to více? A nechybí ti naopak, že si tolik nezaútočíš?
Od dorostu hraju především jenom v obraně a tento post mi nejvíce vyhovuje. Ale je pravda, ze poslední půl rok v Rokycanech jsem se posunul do útoku a musím říct, ze se mi ten půl rok povedl a padlo mi tam skoro všechno do čeho jsem kopl (smích). Ale nejvíce mi vyhovuje hrát ve středu obrany. Sice mě občas láká si zaútočit a opět si zahrát v útoku, ale na stoperu se cítím mnohem lépe.
Jak to máš s fotbalovými plány? Chtěl by ses posunout někdy ještě výše, nebo ti to v divizi a celkově v Komárově vyhovuje?
Momentálně jsem spojený tam, kde jsem. Tuhle sezonu jsme hodně omladili kádr a věřím, že příští rok na tom budeme ještě o něco lépe, než jsme teď. Měl jsem cíl si zahrát alespoň třetí ligu a také jsem měl tu možnost. Ale nakonec jsem se rozhodl jinak a zůstal nadále v divizi. Ale kdyby se mi znovu naskytla možnost si zahrát výše, určitě bych nad tím hodně přemýšlel.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.