Rozhovor s hráčem kola MARTINEM KOUTNÝM

Hráčem 23. kola Divize D se stal Martin Koutný ze Ždírce nad Doubravou. Při této příležitosti jsme udělali krátký rozhovor s tímto fotbalistou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máme tu dalšího hráče kola a opět je to hráč Ždírce. Znovu v hlasování zapracovali hráči v kabině?
Ano, zapracovali spoluhráči z kabiny a víc než o moji malou slávu jim jde spíše o finanční příspěvek do kasy (smích).
V minulém utkání jste porazili Polnou 2:1, přičemž o výhře jste rozhodovali až v závěru. Jak jste utkání viděl ze svého pohledu?
Utkání jsme začali dobře, v úvodu jsme si vypracovali spoustu šancí a ujmuli jsme se vedení na 1:0. Pak převzala otěže utkání Polná a srovnala na 1:1. Naštěstí již máme v týmu uzdraveného Matěje Vopršala, který si ke konci krásně zpracoval balón a z otočky dal vítězný gól na 2:1.
Na jaře má Ždírec zatím výbornou formu a stoupá tabulkou vzhůru. Do jakých pozic v tabulce si myslíte, že klub dokážete do konce sezóny vytáhnout?
Ano, jaro je zatím velmi povedené jelikož jsme kvalitně posilnili tým několika novými hráči. Když budeme takto pokračovat dál, věříme si na páté místo v tabulce.
Odráží se Vaše výsledky i na náladě v kabině a herní pohodě týmu?
Ano určitě, v kabině panuje velmi dobrá atmosféra. Všichni si užíváme každé vítězství.
Co myslíte, že vlastně stojí za Vašimi povedenými jarními výsledky?
Jedním z důvodů může být změna trenéra, ale největší zásluhu mají za mě nově příchozí hráči, kteří hrají ve výborné formě.
Vy jste ve Ždírci už jeden ze zkušenějších hráčů. Co Vy si na klubu nejvíce ceníte? Mnoho hráčů si nemůže vynachválit rodinnou atmosféru v klubu...
To mohu jen potvrdit, v klubu panuje velmi přátelská atmosféra. Cením si všech svých spoluhráčů a lidí, kteří ve Ždírci fotbal podporují.
V příštím kole zajíždíte s týmem do Havlíčkova Brodu, co od tohoto zápasu očekáváte?
Zápas to bude určitě náročný, jelikož trenér Martin Slavík udělal v Havlíčkově Brodě velký kus práce a Brod nyní hraje ve výborné formě. Každopádně my si jedeme pro tři body!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.