ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - náš tým je ve velké pohodě, je radost se dívat na náš fotbal, ale ještě větší radost je být na druhém místě, říká hráč 12. kola, Michal Dvořáček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Kočí, Michal Dvořáček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem nejlepšího hráče 12. kola?
Ano jsem překvapený. Samotná nominace byla překvapení a vítězství v anketě o to větší.
Zvítězili jste 5:0, co bylo terčem úspěchu?
Terčem úspěchu byla motivace týmu uspět v posledním domácím zápase této sezóny. Samozřejmě také snaha se udržet v kontaktu s vedoucím týmem Miřetic. Na jaře je chceme ještě prohnat v boji o první místo.
Jste na druhém místě, jak je to možné, a jak myslíš, že skončíte na konci sezóny?
Na letošní sezónu tým velice dobře posílil. Přišla mladá generace a také jeden velice zkušený borec do útoku. Konkurence v týmu je velká, a to pomáhá i výsledkům na hřišti. Na konci sezóny všichni chceme vyhrát, takže doufám v první místo.
Ty jakožto stoper hraješ ve skvělé formě. Čím to je?
Skvělá forma bych neřekl. Je to zásluha celého týmu. Když hraje dobře celý tým, tak je jednodušší hrát lépe i jako jednotlivec.
V Kočí jsi od roku 2005. Jak jsi v Kočí spokojen?
Odpověď se nabízí sama, kdybych nebyl v Kočí spokojený, tak tam nehraju 18 let. Začínal jsem v Kočí, když se hrálo o poslední místo ve 4. třídě a teď hrajeme o titul v okrese, tak jsem velice spokojený.
Je ti 34 let. Jaké máš ve fotbale plány do budoucna?
Plánů ve fotbale už moc nemám. Hlavním cílem je vydržet hrát minimálně do roku 2028, kdy se v Kočí bude slavit 100 let od založení klubu. U této příležitosti bych chtěl být ještě jako aktivní hráč na hřišti. Druhý cíl je si jednou zahrát soutěžní utkání se svým synem Šímou. Je mu teprve deset let, ale budu se snažit na něho počkat s koncem kariéry.
Na jakou sezónu nejraději vzpomínáš?
Nejlepší sezóna byla asi ta postupová ze 4. třídy. Může se to zdát sportovně málo, ale tehdy to pro nás byl obrovský úspěch. Rok na to přišel postup ze 3. třídy do okresu a od té doby se zde úspěšně držíme.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Hlavním koníčkem mimo fotbal je rodina a s ní trávím prakticky veškerý volný čas. Fotbal si místo ve volném čase vždy najde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.