ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Snad ta neporazitelnost vydrží co nejdéle, ale čeká nás ještě velký kus práce, říká hráč 6. kola, Lukáš Zdražil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Miřetic, Lukáš Zdražil. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi potěšený, že jsi výhercem hráče kola?
Abych řekl pravdu, tak jsem vůbec nevěděl, že jsem v sestavě kola. Až když mi kluci začali gratulovat, tak jsem teprve zjistil, že jsem vyhrál. Potěšilo mě to. Takže bych chtěl klukům poděkovat za hlasy a hlavně Tomášovi Polívkovi, který mi jich prý dal několik.
Jaké máš zatím pocity z této sezóny?
Zatím se nám docela daří. Ze šesti zápasů máme pět výher a jednu remízu. Některé zápasy byly těsné, takže máme pořád na čem pracovat.
Miřetice jsou lídrem tabulky, jak to vnímáš?
Je to pěkné, ale je teprve začátek sezóny. Před námi je ještě hodně zápasů, takže to na konci sezóny může vypadat úplně jinak. Snad to takhle vydrží co nejdéle, ale čeká nás ještě velký kus práce.
Který soupeř je pro tebe v okresním přeboru nejtěžším?
Ještě jsem neměl možnost hrát proti všem týmům ze soutěže. Minulý rok jsem hrál za B tým a za A mužstvo jsem chodil na střídačku. Až tuhle sezónu, po odchodu našeho nejlepšího střelce Jana Modráčka do vyšší soutěže, dostávám více prostoru v A týmu. Z týmů proti kterým jsem nastoupil, se mi jako nejtěžší zdál tým z Chrasti. Mají velmi dobrý a mladý tým, který hraje tvrdě.
Máš nějaké koníčky mimo fotbal?
Koníčků mám hodně, ať už v létě nebo v zimě. V létě rád jezdím na kole, chodím si zaběhat nebo hraju tenis s kamarády. V zimě je to zase lyžování na běžkách a sjezdovkách a hlavně hokej, který mám po fotbale nejraději.
Myslíš, že tuto sezónu vyhrajete titul?
Zatím se odehrálo pár zápasů, takže na tohle hodnocení je příliš brzy. Určitě by to byla pěkná představa. Myslím si, že tým máme dobrý a zatím se nám docela daří, ale uvidíme, jak to půjde dál.
Máš nějakou motivaci do zápasu?
To asi úplně nemám, ale snažím se jít do zápasu s čistou hlavou a nechat na hřišti vše.
Jak se cítíš mezi klukama a divákama v Miřeticích?
Mezi klukama v Miřeticích se cítím skvěle. Máme dobrou partu, a to se pak hned hraje a trénuje lépe. Teď se k nám z Chrudimi vrátil Petr Drahoš, který do týmu přinesl plno nových věcí ať už do zápasů, tak i do tréninků. Umí výborně dirigovat tým a jeho zkušenosti jsou na hřišti znát. Diváky máme také dobré, ale občas by jich na fotbal mohlo přijít více.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.