ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - první start, první gól a užité oslavy v Kočí, toto chci každý zápas, říká hráč 5. kola, David Rejda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Kočí, David Rejda. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kde začala tvoje kariéra a kudy sis všude prošel?
Začínal jsem na Moravě v malém týmu FK Chropyně, kde jsem hrál deset let. Mezitím jsem měl dvě hostování. Poté jsem přestoupil do Táborska, kde jsem odehrál dvě sezóny a teď jsem v Kočí.
Jaký je to hrát po akademii mezi chlapama v Kočí?
Je to velký rozdíl v rychlosti a všechno je spíše o technice.
Co studuješ za školu? Co bys chtěl v budoucnu dělat?
Studuju ekonomiku a podnikání řízení sportu v Táboře. V budoucnu ještě úplně nevím, co bych chtěl dělat, ale můj sen je trénovat ve velkém fotbale.
Máš nějaké koníčky mimo fotbal?
Koníčky ani ne. Spíš se pořád udržuju a sportuju. Teď se trošku hledám, protože mám skoro celý dny volno. V Táboře jsme byli každý den na hřišti a trénovali.
Jak sis užil první gól a vítěznou oslavu v Kočí?
Měl jsem neskutečnou radost. Hlavně, protože jsem v prvním poločase řešil, některé situace zbrkle. Gól jsem vstřelil ve 46. minutě a poté se mi zbytek zápasu hrálo dobře. Byl jsem nadšený, jak si se mnou všichni plácali a tleskali mi, když jsem šel střídat.
Co říkáš na svůj nový tým?
Kluci v kabině vypadají v pohodě. Ještě jsem je tolik nepoznal. Nejvíc se bavím s mladšíma klukama z týmu.
Je ti teprve 17. Proč takový skok z Táborska do Kočí?
Upřímně jsem chtěl s fotbalem úplně skončit po minulé sezóně, ale bylo mi líto to všechno zahodit jen tak. Taky mě pak překecal Ondra Nepovím, abych šel hrát do Kočí.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Vždycky si nazuju pravou kopačku jako první.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.