Hráč roku Pavel Rychlík: Za vítězství musím klukům do kabiny donést pivka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste si užil prázdniny? Našel jste čas i na přípravu?
Prázdniny jsem si užil v okolí přátel, od relaxu na rybách přes víkend na Vranově až po tradiční výlet s klukama z vesnice na Sázava fest. Mimo to jsem si byl párkrát vyzkoušet na výběhu, jak drží koleno po zranění, a zdá se, že na výbornou.
Co říkáte na výhru v Hráči roku? Jsou pro vás osobní statistiky důležité, nebo vám jde hlavně o týmový úspěch?
Určitě si toho vážím, vždy jsou u mě ale na prvním místě úspěchy týmové, ale kluci určitě rádi připomenou, že mám donést do kabiny slíbená pivka. (Smích)
Těšíte se na novou sezónu? Michael Glazer vás označil za velkého bojovníka, kterého nezastavily ani problémy s kolenem. Jak se cítíte nyní?
Na novou sezónu se těším moc, od minulé sezóny máme zpět i staronové tváře, tak věřím, že výsledky se dostaví a budeme hrát lepší polovinu tabulky. Jak jsem již avizoval, koleno drží po první zátěži na výbornou, snad to vydrží.
Vaší doménou je podle spoluhráčů odebírání míčů, souhlasíte?
Moje doména je především zdravě agresivní hra tělem, ale na hřišti nás je 11 a každý má své silné stránky a musíme se navzájem doplňovat, jeden bez druhého by na hřišti nic nedokázal.
Kromě fotbalu jste hodně vidět i na kulturních akcích. Prý máte i důležitou roli na suchohrdelském posvícení, jakou?
V Suchohrdly je posvícení největší kulturní akce, které se vždy zúčastní většina vesnice. Extra důležitou roli nemám, ale vždy se rád zapojím s jakoukoliv pomocí pro uspořádání akce.
Je něco, co vám na okresním přeboru vadí? Prý nemáte rád, když se hráči dohadují s rozhodčími.
Vadí vyloženě ne. Ale druhá otázka souhlasí, nikdy nám to v ničem nepomohlo a pak se tato atmosféra přenáší i do kabiny a je to zbytečné. Kdyby se každý soustředil sám na sebe, byl bych asi šťastnější. (Smích)
Popustíte někdy emoce i vy? Třeba když se nedaří?
Emoce se snažím pouštět pouze v pozitivním slova smyslu, samozřejmě když je potřeba umím i zvýšit hlas, ale vždy pro dobro týmu.
Jak slavíte výhry? Zajdete s týmem na pivko?
Samozřejmě, buď pijeme na žal, nebo na vítězství. (Smích). Osobně bych byl ale radši, kdyby nás zůstalo po zápase více, ale chápu i povinnosti každého z nás.
Chtěl byste ještě něco doplnit?
Určitě bych chtěl poděkovat našim fanouškům, funkcionářům a všem, co nám vždy pomáhají. Jsou nedílnou součástí našeho týmu a konkrétně fanoušci za námi jezdí i ven, a to i když se nedaří, za což bych chtěl jménem celé kabiny od srdce poděkovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.