HISENSE SESTAVA ROKU - Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Konec sezony je za námi a s tím se pojí i výběr nejlepší jedenáctky. Kdo předváděl po celý rok skvělé výkony a byl velkým přínosem pro svůj tým? Dejte váš hlas tomu nejlepšímu z nejlepších. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář

Vojtěch Pikart (SK Únanov) - Když máte v bráně Vojtěcha Pikarta, můžete hrát mnohem sebevědoměji. Dvě čistá konta, spousta vychytaných šancí a případný záskok v útoku, to vše brankářská jednička z Únanova zvládne levou zadní. I díky němu skončil SK Únanov na krásném druhém místě tabulky.  

 

Obrana

Jiří Zábojník (Hrádek) - Jiří Zábojník má přehled, rychlé reakce, svědomitě plní roli obránce a když je potřeba, nebojí se jít do útoku. Je všestranným hráčem a velmi důležitou součástí týmu z Hrádku.

 

Vladimír Vybíral (TJ Sokol Blížkovice) - Vítězný tým letošního Okresního přeboru obdržel za sezonu nejméně gólů, a to je dobrým znakem velmi kvalitní obrany. Vladimír Vybíral je skvělým obráncem, ale svému týmu vydatně pomáhal také v útoku. 

 

Jakub Košárek (SK Únanov) - Role obránců je někdy neprávem přehlížená. V týmu Únanova si však práce Jakuba Košárka velmi váží. Celou sezonu podával výborné výkony, k defenzivní činnosti přidal čtyři branky a byl důležitou součástí týmu, který vybojoval druhé místo tabulky. 

 

Záloha

Pavel Rychlík (TJ Suchohrdly) - Pavel Rychlík byl vidět v každém zápase, do kterého naskočil. Svýma rychlýma nohama a přehledem na hřišti podporoval svůj tým v útoku i obraně.

 

Jakub Staněk (FC Moravský Krumlov) - Moravský Krumlov obsadil krásné třetí místo tabulky a Jakub Staněk byl jeho nejlepším střelcem a zároveň velmi spolehlivým záložníkem. 

 

Martin Gruna (TJ Horní Kounice) - Dvě desítky branek dokázal v této sezoně nasázet záložník Horních Kounic Martin Gruna, čímž se dostal na páté místo střelecké tabulky. A že ho do sestavy nominoval soupeř svědčí o jeho nezpochybnitelných kvalitách na postu záložníka. 

 

Pavel Kapitán (Hostim) - Jeho tým bohužel sestupuje do nižší soutěže, ale Pavel Kapitán i v posledním zápase ukázal neuvěřitelné odhodlání podpořené dvěma brankami. Pokud bude mít i další sezonu takové nasazení, zajisté jeho tým postoupí zase výš.

 

Útok

Jakub Velčický (TJ Sokol Blížkovice) - První místo střelecké tabulky uniklo Jakubu Velčickému jen o vlásek, respektive o jediný gól. Mrzet ho to však nemusí, protože svou povedenou sezonou pomohl dovést svůj tým na trůn Okresního přeboru. 

 

Denis Kuřitka (TJ Prosiměřice) - Král střelců Denis Kuřitka ovládl tabulku s 28 úspěšnými zásahy. Skórovat dokáže z každé pozice a prosadit se umí i v kritických situacích, čímž nastartuje celý tým k vítěznému tažení. Takového střelce ve svém týmu prostě chcete. 

 

Mikuláš Navrátil (TJ Sokol Šanov) - Mikuláš Navrátil se probojoval do čtveřice nejlepších střelců tabulky. Čtyřiadvacetkrát dokázal dostat míč za brankářova záda. Pokud udrží formu, příští sezonu určitě vytáhne svůj tým ještě výš.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.