Roman Kosec: Formu budu přes léto pilovat v místním šenku

Hráčem 26. kola se stal Roman Kosec z týmu FK Práče. Na jaké zápasy z uplynulé sezony nejvíce vzpomíná a při jaké příležitosti poskytl rozhovor televizi? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte uplynulou sezonu s týmem FK Práče? Byly nějaké zápasy nebo okamžiky, které vám zvlášť utkvěly v paměti?
Řekl bych, že sezona se vyvedla celkem dobře. Naše snaha o to být štikou okresu se později ukázala jako úspěšná a vydařená, takže i z tohoto pohledu hodnotím sezonu velmi kladně. Co se týče zápasů, na první dobrou si asi vybavím dva takové vydařené. Prvním je porážka 4:1 domácího týmu v Blížkovicích, kde si můžu připsat hned hattrick. A určitě nesmím zapomenout ani na obrovské derby s Prosiměřicemi, které jsme jednoznačně porazili 8:1
Jak jste spokojený s umístěním na sdíleném třetím místě tabulky střelců?
Spokojenost tam samozřejmě je, ale vždycky to může být lepší. Každý rok se snažím dohnat, nebo ještě lépe, předehnat toho nejlepšího. Zatím mi to vždy o pár gólů unikalo, tak snad se mi poštěstí v příštím roce a vyhraju to.
Jak hodnotíte fanoušky a jejich podporu během sezony? Byla atmosféra na domácích zápasech motivující?
Máme výborné fanoušky, jsou naším dvanáctým hráčem. Přichází v docela hojném počtu a utváří nám skvělou atmosféru po celou dobu zápasu a rozhodně i po něm. Je to tedy obrovsky motivující, nejen pro mě, ale i pro celý tým a snažíme se jim to vrátit v podobě vítězství a kvalitního zápasu.
V týmu jste s Patrikem Koscem, je to váš bratr? Jak se vám spolu hraje?
Ano, jsme bráchové. Sice ano, hrajeme v jednom týmu, ale pozičně jsme každý na jiném konci, tudíž si toho do packy moc nedáme. Když už se ale na hřišti najdeme, je to rozhodně perfektní spolupráce.
Jaký je váš plán na letní přípravu před další sezonou? Hodláte ještě více vypilovat své střelecké schopnosti?
Většinou dávám vše do zimní přípravy a žiju z toho potom celou sezonu, tak si myslím, že letní příprava půjde levou zadní. Neobejde se to určitě bez dopilování formy v místním šenku u pana Koudely. Pak to tam určitě bude padat samo.
Věnujete se ještě jiným sportům? Co děláte ve svém volném čase?
Většinu času trávím na hřišti, takže i mimo tréninky ve svém volném čase jsem převážně tam. Občas se jdu proběhnout, nebo vezmu raketu a zkusím něco vyčarovat i na přátelském tenise. No ale kopačák je kopačák, do toho se alespoň trefím.
Při jednom utkání si vás vyhlédla i televize. Můžete nám přiblížit, o jaký zápas šlo a jaký je to pocit dávat rozhovory do televize?
Skutečně se do jednoho utkání zapojila i televize, jednalo se o zápas s Jaroslavicemi. Šlo o parádní zápas, kdy jsme se snažili, co to šlo, ale nakonec jsme o gól prohráli. I tak to byl ale jeden z těch povedenějších zápasů. No tak hlavně šlo o to vypadat dobře, jinak jsem s tím neměl problém. Pocit to byl rozhodně skvělý a zážitek také, takže rád na to budu vzpomínat.
Jaký je váš názor na propojení znojemského okresního přeboru a naším webem?
Myslím, že je to dobrý nápad. Mnoho lidí z okresu ocení tu možnost vědět o zápasech veškeré informace.
Co byste chtěl říct závěrem?
Chtěl bych určitě poděkovat klukům v kabině, za krásně připravené balóny přímo před bránou a to v celé sezóně. A určitě i za parádní spolupráci na hřišti. Nesmím ale zapomenout na pozdrav naší práčské legendě, tímto tedy zdravím Tomáše Marxe.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.