Náš tým je nejsilnější ve třetím poločase v klubovně, říká hráč kola Miroslav Benda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro gratuluji vám k vítězství, jaký je to pro vás pocit vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola?
Především překvapivý. Protože ač jsem v sestavě kola poněkolikáté, tak většinou jsem dostával průměrně tak 0,2 procent hlasů :) Jinak mám samozřejmě radost a děkuji všem co hlasovali.
O víkendu jste pomohl dvěma góly k výhře nad Suchdolem, jak zápas vypadal z vašeho pohledu?
Pro nás to byl zápas podle ideálního scénáře. Do desáté minuty jsme vstřelili dva góly z prvních dvou střel. Do poločasu jsme přidali uklidňující třetí gól. Díky tomu jsme mohli na začátku druhého poločasu prostřídat a na hřiště se dostal celý kádr. Ve druhé půli jsme se snažili hlavně pomoci udržet čisté konto Davidovi v bráně při jeho premiéře v našem dresu. I to se povedlo, takže pozápasová nálada u prasátka a oslavě narozenin našeho spoluhráče byla veselá. Takže i touhle cestou, vše nejlepší Dacane!
Kde jste začínal s fotbalem? Jaká mužstva jste prošel?
Celý mládežnický období jsem strávil v Břilicích, kde jsem hrál do dorostu. V těchto letech nebyla v Třeboni mládež, takže se vždy sedlo na kolo a jelo se. Pak jsem na fotbal na 8 let zanevřel a nebýt spoluhráče Péti Šauera, tak už bych fotbal nikdy nehrál. On a i posléze celá kabina ve Hlíně mně nakazili svým přístupem k fotbalu, tím jak ho mají rádi a také partou jaká tu je.
Jaké jsou cíle na poslední dva zápasy?
Samozřejmě je vyhrát a potvrdit krásnou sezonu z naši strany. Udržet za sebou Strmilov a výborně hrající Číměř a donutit Stráž, aby si ten poslední bodík uhrála sama.
Příští kolo jedete do Lodhéřova, co očekáváte od zápasu?
Těžký zápas, domácí se s rolí nováčka poprali výborně a po ospalém začátku ukazují, že v soutěži nejsou do počtu. Hrají bojovný fotbal, nic nevypustí. Zápas u nás byl plný soubojů a celkem se jiskřilo. Navíc u nich se očividně těžko vyhrává. My ale přijedeme v roli druhého týmu v tabulce a budeme to chtít potvrdit výhrou.
Máte nějaký oblíbený fotbalový tým, či hráče?
Fandím Dynamu a ostatním regionálním týmům v nižších soutěžích, upřímně se mi moc nelíbí, jak každej druhej Pepík z jihu fandí Spartě nebo Slavii. Z hráčů se mi vždy nejvíc líbili typy jako Xavi nebo Pirlo, kteří byli prostě geniální.
A co váš volný čas, máte i jiné koníčky než fotbal?
Když je volný víkend, tak určitě vypadnout někam do přírody nebo se kouknout na nová místa, kde člověk ještě nebyl. Teď začíná období grilovaček a zahrádek, kdo by se na to netěšil.
Sdělíte nám nějakou perličku z kabiny?
Z těch by šla vydat kniha, protože náš tým je nejsilnější ve třetím poločase v klubovně, kdy je to někdy úroveň ligy mistrů. Ale bohužel nebo spíš bohudík tyhle věci v kabině i zůstávají.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.