ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Jsem rád, že mi to střílí, ale týmu to moc nepomáhá, říká hráč 22. kola, Patrik Urbánek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Ronova nad Doubravou, Patrik Urbánek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co tě na fotbale nejvíce baví?
Celkově mě fotbal baví. Už od dětství jsem strávil téměř všechen volný čas na malém hřišti s kamarády a mičudou. Fotbal hraju pro zábavu a mám díky němu spoustu přátěl.
Jezdíš se dívat do zahraničí na fotbal?
V zahraničí jsem na fotbale nikdy nebyl a ani mě to nijak neláká. Vlastně ani na stadionu české nejvyšší soutěže jsem nebyl. Radši hraju než sleduji.
Podporuje tě tvoje rodina ve fotbale?
Nebýt rodiny, tak fotbal nehraju. Děda byl obrovský fanda fotbalu a hodně ním žil. Mamka jezdila v dětství se mnou na každý zápas a fandila. Akorát babička mi říká, že se na to nevyprdnu, když občas sotva chodím. Jinak přítelkyně momentálně také nevynechá jediný zápas, i když nevím, co jí na tom baví.
Jak probíha tvůj den před zápasem?
Můjd den před zápase probíhá úplně normálně jako u každého. Prostě dělám to, co mám zrovna v plánu a o fotbale nijak zvlášť nepřemýšlím.
Jak to u tebe probíhá po zápase?
Po zápase většinou moc nemluvím, protože si v hlavě přehrávám některé situace a většinou nejsem moc spokojený. Kdo by taky byl s takovými výsledky.
Jak moc se těšíš na další zápas?
Těším se na každý zápas. Prostě mi to přirostlo k srdci být na hřišti. Samozřejmě je lepší, když se týmu daří, ale i v horších časech se na zápasy těším.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.