Fotbálek si dokážu dobře zahrát s kýmkoliv, říká hráč kola Miroslav Šálený

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. V zápase proti Peči jste oslavili vysokou výhru. Popište nám, jak zápas probíhal z vašeho pohledu.
Zápas byl pro nás jednoznačný, hosté nepřijeli v plném počtu hráčů, tudíž o to víc to pro nás byly povinné tři body. Po prvním poločase už byl zápas rozhodnutý, kdy jsme šli do kabin za stavu 4:0. Ve druhém poločase jsme přidaly další tři góly a zápas jsme už dohráli v klidu a pošetřili síly na důležitější zápasy, které nás nyní čekají.
Budete muset něco přispět i jako nováček týmu?
Rozhodně. Do kasy budu muset něco přispět, to mě nemine.
V dalším kole jedete do Popelína. Co od zápasu čekáte?
Od zápasu v Popelíně očekáváme získání dalších tří bodů. Hodnotím podle tabulky, ale abych popravdě řekl, tým Popelína neznám, takže nevím, co přesně od soupeře očekávat.
Prozradíte nám, kde všude jste hrál?
Tak mé fotbalové začátky odstartovaly v FK Týn nad Vltavou. V dorostu jsem si potom vyzkoušel na střídavý start 1. dorosteneckou ligu v FC Písek, kde jsem poprvé poznal, jak se má hrát fotbal. Následně jsem hrál několik let v Lomnici nad Lužnicí, kam si mě přivedl trenér Vrána. Odtud jsem přestoupil do FK Olešník, s kterým jsem získal titul KP. Po roce jsem šel opět za trenérem Vránou, nejdříve do Ševětína a nyní do Stráže.
Který post vám nejvíce vyhovuje?
Nejraději hraji střední zálohu, baví mě řídit hru, ale nemám problém hrát i na jiných postech, kromě krajní zálohy, to je post pro maratonce.
Jak vy osobně vidíte fotbalovou situaci ve Stráži?
Cíl je pro nás jasný a to je vyhrát Okresní přebor. Po dlouhé době patřím v týmu mezi mladší, na druhou stranu za to disponujeme zkušenými hráči.
Chodíte pravidelně na tréninky?
Na tréninky docházím podle času a to se týká i zápasů. Bohužel času mnoho není a tak chodím, jak mi to zrovna vyjde. Proto hraju i nižší soutěž, neboť se fotbalu nemohu věnovat naplno, jako tomu bylo dříve.
S kým jste si kdy na hřišti nejvíce rozuměl?
Tady bych nevyzdvihl žádné jméno. Fotbálek si dokážu dobře zahrát s kýmkoliv. Fotbal je o dobré partě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.