ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Po ukončení v Pardubicích jsem měl několik nabídek, ale když už mám někde hrát, tak v Chroustovicích, říká hráč 20. kola, Daniel Besperát

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Chroustovic, Daniel Besperát. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem hráče 20. kola?
Ano byl jsem překvapený, díky všem, co pro mě hlasovali.
Byl jsi spokojený se svým výkonem proti Křižanovicím?
Se svým výkonem jsem byl spokojený, musím pochválit celý tým, protože se zlepšujeme zápas od zápasu a je to vidět na výsledcích.
Jaké máš vztahy s hráči a trenéry?
Parta v kabině je skvělá, jsem tu teprve půl sezóny, ale hodně kluků jsem už znal. Pro hodně z nás to je první sezóna v dospělém fotbale a řekl bych, že se v každým zápasem posouváme. Nálada v kabině se s přibývajícími body samozřejmě zlepšuje. Budujeme tady vítězný tým.
Kde jsi ve fotbale vyrůstal a kudy sis všude prošel?
S fotbalem jsem začínal v Pardubicích. Prošel jsem si všemi kategoriemi od přípravek po dorost.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Ve volném čase chodím do posilovny dřít jako kůň. Občas si zahraju na playstationu a příležitostně navštěvujeme s partou bary v Pardubicích.
Kdo je tvým vzorem ve fotbale? Kdo je podle tebe nejlepší hráč planety v současné době?
Fotbalový vzor nemám, vždy se mi líbilo koukat na tátu, když hrál fotbal, a jelikož jsem fanoušek pražské Slavie Praha, tak jsem měl hodně rád Milana Škodu a Martina Latku. Za mě osobně je nejlepší fotbalista Lionel Messi.
Proti, kterému týmu z okresního přeboru se ti hraje nejhůře?
Asi Miřetice a Načešice, ti jsou nejvíce nepříjemní pro mě, umí hrát fotbal a jsou dobře fyzicky vybavení.
Chtěl by jsi zkusit nějaký jiný tým či ligu? Nebo by jsi nejraději zůstal v Chroustovicích?
Jediný tým, kam bych přestoupil je Slavia Praha, jinak bych zůstal v Chroustovicích, když budeme furt stejně makat a bude nás to bavit, myslím si, že nás čeka zajímavá budoucnost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.