Bohumil Netušil

Reportáž

Slovan ukočíroval emoce a z přímého souboje o čtvrté místo si z Černic odvezl šťastné tři body


Přímý souboj o čtvrté místo a také o to, kdo bude pronásledovat medailovou pozici třetích Ledců. Obraz hry sice mluvil odlišně, body si ale odvezli hosté, kteří ne úplně klidný zápas rozhodli v poslední desetiminutovce.


Reportáž

FOTO: Černice se snižujícím gólem povzbudily, na obrat to ale proti favoritovi nestačilo


Černice, bojující druhým rokem o záchranu v soutěži, na svém pažitu přivítaly slávisty z Vejprnic, jenž spolu s plzeňským Petřínem vedou tabulku krajského přeboru. Hosté svého soupeře od začátku přehrávali, dokud nepadla branka na 1:2...


Reportáž

FOTO: Černice o poločase vedly, ale sklapla Csaplárova past


Kolísavých výkonů Holýšova chtěli využít hráči Černic, i když k soupeři zajížděli v drobet okleštěné sestavě. A poločasové překvapení bylo na světě, jenže kupícímí se chybami ve druhém poločase hosté o možnost dosáhnout na body přišli.


Reportáž

FOTO | Kropáček zkompletoval hattrick během osmi minut a Křimice slaví další body

21.04.2024 12:14 Plzeňský | 1.A třída 21

Tlumačov zakončil trojici zápasů s "velkou trojkou" v Křimicích. Po prohrách s Horšovským Týnem a Kolovčí přišel neúspěch i na hřišti křimického týmu. Zápas rozhodl hattrick nejlepšího střelce soutěže na konci prvního poločasu.


Reportáž

Smíchov ukončil střelecké trápení a v Černicích vyválčil ve druhém poločase bod


Jediný duel, který se časově nepřekládal kvůli šlágru první ligy, byl duel Smíchova s domácími Černicemi. Domácí vedli na začátku druhé půle už o dvě branky, ale hosté utkání nezabalili, protrhli smůlu v zakončení a nakonec urvali alespoň bod.


Reportáž

FOTO: Rozjetá Horní Bříza se nenechala v Černicích zaskočit a pohodlně potvrdila roli favorita


Černice měly velmi povedený start do jarní části soutěže a poskočily ze spodku tabulky o pár pater výše. Minulý týden to už ale herně nebylo ono a tentokrát se museli hráči hluboce sklonit před soupeřem z Horní Břízy. Hosté jim oplatili podzimní porážku i s úroky.


Reportáž

FOTO: Chotíkov se výhrou nad Černicemi dostal na bednu


Po podzimu vyhlíželi členové chotíkovské družiny na většinu týmů ze spodní poloviny tabulky a s mizerným útokem jim moc do zpěvu nebylo. Jenže jaro je úplně o něčem jiném, uzdravily se klíčové postavy v kádru a na jaře není lepšího týmu v soutěži, než právě Chotíkova. Ten v nelehkém zápase otáčel skóre s Černicemi.


Reportáž

Nejlepší útok soutěže si zpříjemnil Velikonoce vysokou výhrou v Černicích


V Černicích mělo jít o vyrovnanou partii, když ale v 52. minutě svítilo na ukazateli skóre 0:6, bylo všem přítomným jasno, že se nervydrásající závěr konat nebude. V tom alespoň domácí hrozivý výsledek upravili. Na zasloužených třech bodech pro hosty to ale nezměnilo nic.


Reportáž

Hradiště herně nepropadlo, ale branky na rozdíl od Vochova nedávalo, a tak je znovu bez bodu


Utkání, v nemž se ukázala jako klíčová produktivita a síla v zakončení. Zmíněné aspekty byly výrazně na straně Vochova, který i přesto, že jim domácí byli vyrovnaným soupeřem, dokázal z venkovního utkání přivést tři body s nulou vzadu.


Reportáž

FOTO: Černice opět obraly favorita! Rapid ztratil na jaře další body


Po velmi povedené zimní přípravě se o Rapidu hovořilo, jako o přímém konkurentovi petřínské rezervě v boji o první flek. Jenže Možná právě ta kvalitní a dlouhá příprava svázala hráčům nohy, nebo je snad unavila? Po Zruči, bojující o záchranu, se teď nechal Rapid nachytat v Černicích a ztráta pěti bodů ve čtyřech zápasech už zřejmě rozhodla o tom, že i druhé místo v soutěži může být na konci sezóny zázrak.


Reportáž

Černice v Chotíkově musely zápas otáčet, ale očekávané tři body nakonec i tak vybojovaly


Chotíkov se před nedělním utkáním propadl po výhře Smíchova na předposlední příčku v tabulce. Pro jeho opětovné opuštění museli domácí vyhrát a začali dobře. Na svůj povedený nástup ale nenavázali a Černicím, které následně třemi brankami duel otočily, podlehli.


Reportáž

FOTO: Smíchov si v sestupové bitvě zastřílel proti Hradišti a utekl mu na osm bodů


První jarní kolo čekal oba týmy možná jeden z nejdůležitějších zápasů. Utkal se totiž do té doby poslední s předposledním. Smíchov ale řekl sestupovým starostem rázné ne a i když inkasoval jako první, Hradiště nakonec zdemoloval sedmi góly.


Reportáž

FOTO: Černice výkonem překvapily rezervu Petřína, na body to ale nestačilo


Plzeňské Černice do jarní části soutěže vstoupily velmi dobře. Nejdřív dostaly na kolena Nýrsko a poté v posledních minutách na petřínské umělce urvaly bod s Radnicemi. Na stejném místě tentokrát čelily domácímu Petřínu, proti kterému se nečekaně ujaly vedení, ale nakonec boj s lídrem tabulky nezvládly.


Reportáž

FOTO: Radnice neudržely tříbrankový náskok a proti Černicím braly pouze bod


Stejně jako v podzimní bitvě dvou Sokolů, i nyní padlo celkem šest branek. Jenže k nelibosti hostů se body jen dělily, jelikož své tříbrankové vedení v poslední půlhodině neudrželi.


Reportáž

FOTO: Nýrsko zažilo šok! Černice jim oplatily podzimní prohru


Jak se říká, fotbal se hráje celý rok, ale soutěž se začíná hrát až na jaře. A právě možná tento pro mnohé neočekávaný výsledek je potvrzení takového tvrzení. 


Reportáž

FOTO | Křimice nastřílely dvojciferný počet gólů, Staňkov si odvezl desítku

09.03.2024 21:11 Plzeňský | 1.A třída 16

Favorit tohto zápasu byl jasný. Křimice neponechaly nic náhodě a od samého začátku určovaly tempo hry a rychle se dostaly do vedení, které už nepustily. Křimický pořadatel si vyzkoušel, jestli světelná tabule zvládá také dvojciferné číslice. Křimice totiž vyhrály nad Staňkovem 10:0.


Reportáž

FOTO: Petřín na úvod jara deklasoval Kaznějov


Slova chvály mají ke svým svěřencům trenéři Petřína, neboť hned v prvním jarním utkání potvrdili roli favoritů a s nováčkem soutěže si na své umělce hráli jak kočka s myší. 


Reportáž

Koloveč se oklepala z nevydařeného prvního poločasu, otočila skóre a slaví 3 body

30.10.2023 22:33 Plzeňský | 1.A třída 26

Jeden ze dvou šlágrů kola se odehrál v Kolovči, kam přijel Smíchov. Zápas dvou poločasů nakonec ovládli domácí, kteří po dvou gólech krajního beka Lukáše Tumpacha berou tři body a v tabulce se dotáhly na Křimice.


Reportáž

FOTO: Černice vyhrály zápas o šest bodů! Rozhodl jeden gól


Velmi důležité body se rozdělovaly v utkání mezi Baníkem Stříbro a Sokolem Černice ve 13. kole krajského přeboru. Oba celky totiž zřejmě budou hrát o záchranu v soutěži, ale buď se mohli domácí od svého soka odtrhnout, nebo hosté naopak druhého přeskočit...


Reportáž

FOTO, VIDEO | Sušice odjela domů s ostudnou porážkou, na Smíchově inkasovala hned pětkrát

23.10.2023 22:20 Plzeňský | 1.A třída 30

Smíchovu se daří. To je fakt. Ale že Sušici nadělí na cestu domů bůra asi čekal málo kdo. Plzeňský tým svého soupeře jasně přehrál a slaví zaslouženou výhru.