Šárka Krejčová

Reportáž

FOTO: Výkon sudího Šváchy byl dosti groteskní! Hředle se s Olešnou rozešly smírně


Velké očekávání přinesl zápas Olešné, která se vydala do Traverza arény. Od obou týmů se dalo čekat vyrovnané a fotbalové utkání, kde si každý příznivec kopané přijde na své. Na hřišti bylo na co koukat, bohužel i na nepovedený výkon rozhodčího Šváchy, který zejména druhý poločas opravdu perlil. Přehlédnout ale nejde nevídané gesto fair-play v podání hředelského Bethela Amauwaha!


Reportáž

FOTO: Lubná se postarala o překvapení kola, když po skvělém taktickém výkonu vyhrála ve Hředlích


Přesto, že Hředle byly v tabulce pouze o jediný bod před Baníkem, hosté nepřijížděli na horkou půdu pod Džbánem jako papíroví favorité. Domácí mají přece jen kvalitní kádr a zkušenosti z vyšší soutěže, které hostům chybí. Baníkovci ale nejdou do žádného utkání se sklopenou hlavou a díky bojovné a trpělivé hře vezou nakonec plný počet bodů do Lubné a posouvají se tak na druhou příčku v okresním přeboru.


Reportáž

FOTO: Sedmička pro Kolešovice byla ještě málo


Kolešovice na svém hřišti přivítaly Hředle, tedy soupeře jiné kvality. Přesně to se v zápase ukázalo a byť minulé kolo drželi domácí s Jesenicí krok, Traverza je jiná smetánka a výsledných sedm branek je ještě hodně málo. Mohlo jich být daleko více.


Reportáž

FOTO: Ve Hředlích bylo do poslední minuty oč hrát, Senomaty doplatily na vlastní chyby


Osmé kolo nabídlo zajímavé zápasy a mezi ně patřilo i střetnutí Traverzy se Senomaty. Ty přidaly další dobrý výkon v této sezóně, ale doplácely na vlastní chyby. Toho Hředle využívaly a zápas dotáhly do vítězného konce.


Reportáž

FOTO: Hředle ukázaly vyšší kvalitu a Pustověty dostaly nadílku


Pustověty si připsaly vysokou výhru se Slabcemi, ale nyní je čekal soupeř kvalitou úplně někde jinde. To se také v zápase ukázalo, Hředle od úvodního hvizdu ukázaly, kdo je na hřišti pánem. Konečné vítězství mohlo být ještě vyšší.


Reportáž

FOTO: Hředle potvrdily v Jesenici roli favorita


Jesenici se tuto sezónu herně příliš nedaří, i tak má na svém kontě skalp třeba Městečka. Nyní přivítala na svém letišti Hředle, které si přijely pro body. V zápase zvítězily, ale jistě předvedly už i lepší výkony než byl tento.