Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 14:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle potvrdily v Jesenici roli favorita


Branky


25

Jesenici se tuto sezónu herně příliš nedaří, i tak má na svém kontě skalp třeba Městečka. Nyní přivítala na svém letišti Hředle, které si přijely pro body. V zápase zvítězily, ale jistě předvedly už i lepší výkony než byl tento.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostí

Hředle vlétly do zápasu a byly zaslouženě odměněny. V 5. minutě se prosadil sváteční střelec Cibulka, když jeho střela ze třiceti metrů přeletěla Bajera a skončila v síti - 0:1. Krátce po něm dostal Bechner zpětnou přihrávku od Vitnera a nemýlil se - 0:2. Poté už to bylo horší. Hosté jakoby uspokojeni výsledkem polevili a k vidění toho moc nebylo. Skóre mohl upravit Jeníček, ale svou střelu po centru namířil nad.

Branky padaly v poslední dvacetiminutovce

Ve druhé půli se dostávala do hry i Jesenice. Konkrétně to byl se svou šancí Jeníček, který ale mířil z úhlu mimo.Na druhé straně dostával ideální příležitosti Vitner, ale branka pro něj byla zakletá. Na gól se čekalo až do 73. minuty. Po centru Bethela se míč odrazil k Hladkému a ten nedal Bajerovi šanci - 0:3. Čtvrtou branku zařídil Vitner, který brejkovou situaci završil přihrávkou na zlatém podnose Bechnerovi, který uklízel do prázdné - 0:4. Jesenici vstřelila alespoň čestný gól, když pár minut před koncem dotlačil míč do sítě Kapoun - 1:4.

 

Galerie od Šárky Krejčové!



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman starší, trenér: "Celý vývoj zápasu ovlivnila úvodní část, kdy jsme již v 5. minutě dostali gól z třiceti metrů a za další tři minuty po naší zbytečné ztrátě míče zvyšoval Bechner na 0:2. Do poločasu jsme se marně snažili o kontaktní branku. Naše snažení končilo většinou vysoko nad brankou soupeře. Ve druhém poločase hostující celek v pohodě kontroloval hru a postupně zaslouženě navyšoval skóre. V sobotním zápase jsme doma ztratili první body, tentokrát k nim bylo hodně daleko."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Prvních patnáct minut bylo z naší strany kvalitních, poté už to bylo horší, nechtěli jsme bránit. Druhý poločas se hra trochu zvedla, v posledních patnácti minutách jsme dva góly ještě přidali. Spokojeni můžeme být s body a s první patnáctiminutovkou, jinak ne."



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , P. Šťastný [-] , F. Horvát [-] , P. John [-] , P. Kotek [-] (46. D. Kapoun [-] ) , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , J. Pfejfer [-] (64. J. John [-] ) , P. Altman [-] (85. J. Kougl [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Bechner [-] (81. T. Vitner [-] ) , B. Amauwah [-] , M. Somol [-] , D. Rais [-] (59. V. Hladký [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] (74. J. Skoupý [-] ) , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] (85. D. Brož [-] ) , T. Rendl [-]

ŽK: 37. J. Pfejfer - 45. D. Bechner . ČK: 68. J. Pfejfer .
Hráči zápasu: D. Kapoun - J. Sláma , D. Minařík , T. Rendl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, PROSBOVÁ Eva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Věřím hostům jelikož hráčská kvalita je na jejich straně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Hředle využijí své útočné síly a skvělého přechodu do útoku a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů