J. Sláma 80. (p.)
1:2
(0:1)
31. V. Eck
70. D. Vopat
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lubná se postarala o překvapení kola, když po skvělém taktickém výkonu vyhrála ve Hředlích


Branky


80. J. Sláma (p.) - 31. V. Eck , 70. D. Vopat
23

Přesto, že Hředle byly v tabulce pouze o jediný bod před Baníkem, hosté nepřijížděli na horkou půdu pod Džbánem jako papíroví favorité. Domácí mají přece jen kvalitní kádr a zkušenosti z vyšší soutěže, které hostům chybí. Baníkovci ale nejdou do žádného utkání se sklopenou hlavou a díky bojovné a trpělivé hře vezou nakonec plný počet bodů do Lubné a posouvají se tak na druhou příčku v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná šla překvapivě do vedení

Již od samého začátku bylo jasné, že na hředelském hřišti nebude nouze o souboje a vyhrocené situace. Od prvních minut se domácí snažili tlačit a zahnat Baníkovce do kouta. Dobře pracující defenzíva celého týmu ale bránila všem útočným výpadům domácích borců. Hned ze začátku neuspěl ve své příležisti Hladký. Vyloženou šanci Vitnera, který se pohotovou narážečkou dostal do vápna hostů, zmařil na poslední chvíli skluzem Brabec. Další pokusy byly spíše střely z velké dálky, které ani často nenacházely branku.

 

Na druhé straně vychytal nádherně Kollárův přímý kop Malinovský. V útoku se pokoušel pracovat Eck s Trejbalem, kteří měli těžkou práci s dlouhými balóny od vlastních obránců. I přesto se ale povedlo ve 31. minutě Trejbalovi zamotat domácím hlavu ve velkém vápně a jeho centr po zemi pohotově za záda Malinovského uklidil Eck – 0:1. Zbytek prvního poločasu se odehrál od vápna k vápnu bez dalšího většího ohrožení branky.

Ve druhé půli bylo veselo

Začátek druhého poločasu se snažili domácí získat územní převahu a to se jim také dařilo. Zezadu rozdával přesné míče především Bethel, který hledal Vitnera, Slámu a Bechnera. Všichni se snažili podržet míč na soupeřově polovině a zpoza vápna zakončovat. Několik střel pohotový Herink lapil, další netrefily branku. Baníkovci také odvrátili několik nebezpečných rohů a snažili se o rychlé protiútoky.

 

V 66. minutě došlo k velice nefotbalové situaci, kdy domácí ztratili míč, který se dostal zpět na jejich polovinu. Naprosto mimo hru byl domácím Bechnerem hrubě faulován chycením do kravaty Vopat. Ten se otřesen skácel k zemi a Bechner, již před tím žlutě napomenut za dohrání soupeře zezadu v přerušené hře, uviděl okamžitě červenou kartu. Hned čtyři minuty nato se právě Vopat domácím pomstil tím nejfotbalovějším způsobem. Po pohotové nahrávce Ecka prostřelil podruhé Malinovského a poslal Baník do dvoubrankového vedení – 0:2.

 

Po odchodu Bechnera a obdržené brance dali domácí všechny síly do útoku se snahou zvrátit nepříznivý stav. Ze hry se ale nedostali do jasné gólové situace. Ke snížení jim pomohl až nechtěný faul Brabce, který zastavil nedovoleně ve vápně domácího borce a byl nařízen pokutový kop. K jeho exekuci se postavil kapitán Sláma a s přehledem překonal Herinka – 1:2. Domácí ucítili příležitost k vyrovnání a nadále se tlačili do ofenzívy. Srovnat se jim téměř povedlo, kdy po hlavičce Machovského zazvonilo břevno lubenské branky.

 

V 87. minutě došlo k druhému nefotbalovému momentu utkání, kdy na hřiště přišel lubenský Henzély. Ihned po příchodu na hřiště na něj letěl dlouhý míč k praporku domácích, kde o něj Henzély přišel a domácího hráče při pokusu o rozehru zezadu fauloval za žlutou kartu. Hned po faulu se oba zvedli a Henzély dlaní nepochopitelně strčil soupeře do hrudi, za což uviděl červenou kartu a na hřišti tak nepobyl ani celou minutu.

 

Posledním významným, ačkoliv negativním momentem, byla 90. minuta, kdy podle domácích zahrál ve vlastním vápně nedovoleně Brabec rukou. Rozhodčí situaci jako hru rukou neposoudil. Domácí Vitner se ale dožadoval pokutového kopu použitím urážlivých výrazů proti sudímu Strouhalovi a uviděl v poslední minutě řádné hrací doby třetí červenou kartu zápasu. Oslabeni o dva hráče domácí již nebyli schopni v nastavených minutách dosáhnout ohrožení branky a tři body tak putují na účet Baníku.

 

Na zápase byla přítomna Šárka Krejčová, jejíž foto si neváhejte prohlédnout v galerii!



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Zápas byl o dobývání lubenské obrany. Soupeři vyšli dva brejky, my jsme se do jejich dobře fungující obrany nedokázali dostat. Nehráli jsme dobře, přesto jsme měli šance, měli jsme velké množství střeleckých pokusů, které ale ve většině případů postrádaly přesnost. Za defenzivní činnost si Lubná vyhrát zasloužila."

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: "Domácí byli v utkání vcelku jednoznačnými favority, čemuž jsme přizpůsobili taktiku a podle pokynů trenéra jsme vycházeli ze zajištěné obrany, soupeře jsme nechali hrát mezi vápny a hrozili jsme z rychlých brejků. Tato taktika nám beze zbytku vycházela a nebýt mojí chyby v závěru utkání, po které padl kontaktní gól, zápas bychom v poklidu dohráli. Nakonec jsme i tak se štěstím 3 body uhráli, za což patří celému týmu zejména za bojovnost velký dík."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , J. Skoupý [-] (46. T. Rendl [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] - M. Štícha [-] , P. Volf [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] - V. Eck [-] , A. Trejbal [-] (87. R. Henzély [-] ) - J. Ogurek [-] (74. P. Suchý [-] )

ŽK: 2. D. Rais , 27. D. Bechner - 3. P. Kollár , 60. A. Trejbal , 70. M. Štícha . ČK: 66. D. Bechner , 90. A. Vitner - 87. R. Henzély .
Hráči zápasu: P. Volf , V. Eck .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 11:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:57
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 16:20

Tip experta: výhra domácích

Tenhle zápas mě hodně zajímá. Oba týmy mají velkou ofenzivní sílu a myslím si, že oko diváka by se mohlo fotbalově nasytit. Lubné fandím a přeji jí, ale dle mého bude platit Hředelský důraz.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:59
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:13
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:46

Tip: výhra domácích