Barbora Sojková

Reportáž

FOTO: Senomaty doma zničily Městečko


Městečko nemá úplně dobrý rozjezd v soutěži, naopak Senomaty ano. Ty mohly navázat na vítězství z Lužné, ale nečekal je rozhodně jednoduchý soupeř. Berani ale zabrali a po dalším dobrém výkonu Městečko porazili.


Reportáž

FOTO: Slabce dostaly ostudný debakl, který řídil devítigólový Trejbal


Lubná do vyšší soutěže vstoupila jednou výhrou a následně porážkou. Nyní jí čekaly Slabce. Ty se minulé kolo chytly na Kolešovicích, ale Lubná je jiná úroveň. V zápase byl na hřišti jeden tým a především jeden hráč, který se trefil hned devětkrát!


Reportáž

FOTO: Kolešovice si po dvou debaklech spravily chuť


Senomaty - Dva zápasy po sobě devět obdržených branek. S touto vizitkou zajížděly Kolešovice do Senomat. Domácím se ale zápas vůbec nepovedl a i když v závěru dotahovaly, Kolešovice si své vítězství pohlídaly a naladily se tak zase na pozitivní myšlenky.


Reportáž

FOTO: Senomaty nasázely Olešné šest kusů


Olešná - Domácí si minulé kolo smlsli na Kolešovicích, kterým nadělili devět branek. Nyní je čekal zápas se Senomaty, jejichž minulý zápas nabídl gólovou remízu s Městečkem. Nyní si ale svěřenci Jiřího Kučery spravili chuť a Olešnou porazili velkým rozdílem.


Reportáž

FOTO: V Senomatech padlo osm branek, zápas v základní hrací době vítěze neměl


Senomaty - Druhý zápas po sobě a opět penalty. A opět vítězné, tudíž plusový bod si odváželi fotbalisté Městečka, kteří v zápase vždy prohrávali, ale dokázali utkání vyrovnat. Pro domácí to byla remíza, která se mohla změnit ve výhru. Stačilo své vedení udržet, to se ale hned třikrát nepovedlo, a tak se body dělily.


Reportáž

FOTO: Balík rozstřílel Senomaty pěti góly!


Senomaty - V rámci 20. kola zajížděl do Senomat lídr rakovnického OP z Lán. Domácí minulé kolo sfoukli Hředle, hosté si zase připsali tři body za výhru s Olympií. Tento zápas měl ale jednoho hrdinu, který udeřil hned pětkrát.


Reportáž

FOTO: Senomaty rozdílem třídy porazily Hředle


Senomaty - V rámci dohrávky 14. kola rakovnického OP zavítaly Hředle na hřiště Senomat. Berani o víkend vyhořeli s Olympií, Hředle zase vyhrály v Kroučové. Jak dopadl jejich vzájemný souboj?


Reportáž

FOTO: Berani zapli ve druhé půli na vítězný mód a Rynholec odjížděl s pětigólovou nadílkou


Senomaty - Za slunečného počasí přivítaly na domácím hřišti Senomaty soupeře z Rynholce, který se dostal do poločasového vedení. Druhá půle byla pro domácí takřka snová, zápas otočili a připsali si cenné tři body.


Reportáž

FOTO: Rezerva Zavidova bude hodně nepříjemná, Lišany jen těsně zvítězily


Zavidov - Místní rezerva se v porovnání s podzimem hodně zvedá. To dokázala i v tomto zápase, kdy hostila Lišany. Velmi těžký soupeř musel dotahovat vedení domácího celku, ale nakonec to zvládl, zápas otočil a tři body putovaly do Lišan.


Reportáž

FOTO: Kučaba vychytal výhru v Kroučové, Mácha rozhodl krásným lobem


Kroučová - Po překvapivé výhře v Kolešovicích přivítali fotbalisté Sokola na svém hřišti Senomaty. Ty přijížděly do Kroučové jistě pro tři body, ale cesta k ním nebyla úplně jednoduchá.


Reportáž

FOTO: Senomaty klopýtly, Zavidov je porazil na penalty


Senomaty - Porážku z Jesenice mohli fotbalisté Senomat napravit v domácím zápase proti B-týmu Zavidova. Ten minulé kolo překvapil výhrou nad Kolešovicemi a nyní bral opět body. Plincner poslal vyrovnávacím gólem zápas do penalt, kde brala rezerva dva body.


Reportáž

FOTO, VIDEO: Jesenice byla efektivnější a to rozhodlo


Jesenice - Na těžkém terénu jesenického hřiště se představily Senomaty. Ty byly mírně aktivnější zejména v první půli, kdy se dostaly do vedení. To se nedá říci o poločase druhém, který byl v režii domácích, kteří si nakonec došli pro vítězství.


Článek

FOTO: Senomaty změřily své síly se Slavojem Pozdeň

19.03.2018 21:37 0
Aneb zástupce rakovnického okresního přeboru proti účastníku kladenského OP.
Reportáž

FOTO, VIDEO: Dohrávka mezi Lišany a Městečkem skončila nerozhodně


Lišany - Dohrávka desátého kola byla na programu poslední listopadovou neděli. I když domácí dohrávali lehce přes půl hodiny bez vyloučeného Paseky, tak dokázali vstřelit vedoucí branku, na kterou ale Městečko dokázalo odpovědět. Zápas tak rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých jsou Lišany těžkým soupeřem.


Reportáž

FOTO: Lišany odjížděly ze Senomat s pětigólovou nadílkou


Senomaty - Lišany čeká ještě dohrávka, ale pro Senomaty šlo o poslední soutěžní zápas v tomto roce. A zvládly ho na výbornou, neboť soupeři nadělily pět branek a rozloučily se tak vítězně s podzimní částí.


Reportáž

FOTO, VIDEO: Kněževes nadělila bůra Senomatům


Kněževes - Výsledkově se zvedající domácí Kněževes přivítala na svém hřišti Senomaty, které v minulém kole obraly o body Kolešovice. Jak dopadlo vzájemné měření sil s Kněževsí?


Reportáž

FOTO: Olešná zvítězila v Senomatech s čistým kontem


Senomaty - V předešlém kole odešly oba celky poraženy a v tabulce měly před tímto zápasem stejný počet bodů. Olešná v Senomatech ani jednou neinkasovala, gólem do šatny ovládla první poločas a zbytek zápasu si už pohlídala.


Reportáž

FOTO, VIDEO: Městečko těsně přehrálo Senomaty


Městečko - Místní Ohnivci hostili Berany ze Senomat, kteří v minulém kole jen těsně přehráli Slabce. Domácí fotbalisté zase přivezli cenné tři body z Kolešovic, které dokázali doma potvrdit a Senomaty porazit.


Reportáž

FOTO: Atraktivní duel v Lišanech rozhodovaly penalty


Lišany - Domácí přivítali na svém hřišti Lány, které zažívají povedený vstup do sezóny. Zápas neměl favorita, ale do dvougólového vedení šly Lišany. Lány ale zápas dokázaly srovnat a dovést ho až do penalt.


Reportáž

FOTO: Slabce v Senomatech málem překvapily


Senomaty - Domácí prostředí je pro Berany velkým plusem, což poznala třeba Olympie, která si ze Senomat odvážela šestigólový příděl. Slabce stále čekají na první bodový zisk, ke kterému v tomto zápase byly minimálně hodně blízko. Bohužel pro ně se tak nestalo a domácí si připisují tři body.