Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Balík rozstřílel Senomaty pěti góly!


Branky


54. D. Moroz , 75. L. Mácha - 5. M. Balík , 25. M. Reichl , 27. M. Balík , 44. M. Balík , 52. M. Balík , 65. M. Balík
20

Senomaty - V rámci 20. kola zajížděl do Senomat lídr rakovnického OP z Lán. Domácí minulé kolo sfoukli Hředle, hosté si zase připsali tři body za výhru s Olympií. Tento zápas měl ale jednoho hrdinu, který udeřil hned pětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balíkův hattrick

Zápas nabídl celkem vyrovnané utkání hrané od vápna k vápnu, kde se ukázala ofenzivní síla hostujícího celku. Ten šel také v 5. min. do vedení, když se Balík zasekávačkou zbavil bránících hráčů a přesnou střelou nedal brankáři šanci - 0:1. Ve 25. min. se přesně trefil druhý z útočících hráčů Reichl - 0:2. Dvě minuty po něm škrtl po Balíkově střele míč jednoho z bránících hráčů a Kučaba taktéž nemohl nic dělat - 0:3.

 

I Senomaty se pokoušely o ohrožení branky, ale zejména pokusy Moroze byly zblokovány. Už to vypadalo, že poločas skončí třígólovým vedením Lán, ale do kabiny se ještě jednou prosadil přesnou střelou Balík a završil tak svůj hattrick - 0:4. 

Druhý poločas byl remízový

Vstup do druhé půle měly opět lepší Lány, za které se v 52. min. opět blýskl zkušeným a přesným zakončením Balík - 0:5. Dvě minuty poté se prosadili také domácí, když za vápnem napřáhl Moroz a na jeho povedenou střelu Novák nedosáhl - 1:5. Další krásnou střelou se blýskl Mácha, ale orazítkoval jen břevno.

 

V 65. min. opět Senomaty neubránily útočné duo. Reichl míče zakrýval a rozdával, Balík z jeho práce těžil gólově. Právě on dal poslední branku hostí, kdy proti jeho přesnému zakončení neměl Kučaba opět šanci - 1:6. Na konečných 2:6 snížil střelou na hranici šestnáctky Mácha - 2:6. Lány byly produktivní a většinu střeleckých pokusů domácích dokázaly blokovat, ti se tak trefili pouze dvakrát a body odjížděly k Lánské oboře.

 

Galerie v podání Báry Sojkové!



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Lány jsou v ofenzivě hodně silné, vzadu jsou ale zranitelné. Řekli jsme si, jak bránit jejich dva útočníky, ale byli jsme od nich daleko a doplatili jsme na to. My jsme se také dostávali ke střelám, ale hodně jich bylo zblokováno. Máme zraněného Kodeše, kterého budeme muset nechat alespoň měsíc odpočinout. V tomto zápase ale vyhrál zaslouženě lepší tým."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , A. Polcar [-] (72. A. Zajíc [-] ) , L. Mácha [-] , J. Kodeš [-] (15. M. Karnold [-] ) , M. Komín [-] , J. Vávra [-] , Z. Eichler [-] , O. Havel [-] , D. Moroz [-] , R. Trešl [-] (72. M. Sailer [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , K. Tetour [-] - J. Matějka [-] , D. Švigár [-] (41. D. Dudášik [-] ) , Č. Dolák [-] , M. Petr [-] , L. Švolba [-] (82. F. Javůrek [-] ) , L. Mocsonoky [-] (22. J. Krátký [-] ) - M. Balík [-] , M. Reichl [-] -

ŽK: 68. R. Trešl - 58. J. Matějka .
Hráči zápasu: D. Moroz - J. Matějka , M. Balík , M. Reichl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špidra Marek - SOJKA Petr (N), LOSKOT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Lány se netají tím, že by chtěly do kraje. Senomaty doma umějí zahrát. Tentokráte ale věřím hostům, body si vzít nenechají a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pokud Senomaty zopakují výkon jako ze zápasu s Hředlemi, nebudou to Lány mít jednoduché. Přesto si ale myslím, že zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů