0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná zvítězila v Senomatech s čistým kontem


Branky


0

Senomaty - V předešlém kole odešly oba celky poraženy a v tabulce měly před tímto zápasem stejný počet bodů. Olešná v Senomatech ani jednou neinkasovala, gólem do šatny ovládla první poločas a zbytek zápasu si už pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Začátek utkání nabídl ostřejší zákrok Štědronského, za který viděl trochu tmavší žlutou kartu. Celkově se vstup domácím do utkání příliš nepovedl. Olešná si vypracovala několik velkých šancí, ale buď nepřesná koncovka nebo dobře chytající Kučaba zmařil útočné počínání hostujícího týmu.

 

Ve 29' trochu podcenil situaci stoper Havel a zbytečně fauloval u lajny. S následným přímým kopem si Kučaba taktéž poradil. Na druhé straně Máchův centr lapil do svých rukavic Fiedler. Dalším, kdo ohrozil Fiedlera, byl Jelínek, ale jeho střelu k tyči hostující brankář také zvládl a další střelecké pokusy mu příliš práci nenadělaly. Nejnebezpečnější střela byla z kopačky Máchy, který v ideální pozici na centr zkoušel pozornost brankáře prudkou střelou na přední tyč, ale Fiedler byl na místě.

 

Ve 38' přiznal sportovně Tomáš Vodrážka teč při střele Vávry a domácí zahrávali rohový kop. Vávra zakroutil míč nebezpečně na přední tyč, kde byl tečován a Fiedler musel reflexivně podržet svůj tým, což se mu náramně povedlo. Poslední slovo v prvním poločase měla Olešná, která se přeci jen prosadila. Ve 43' Tomáš Vodrážka našel krátkým centrem Majbu, který se uvolnil a s přehledem překonal Kučabu - 0:1.

Olešná potvrdila své vedení

Jednogólové manko bylo pro senomatské hráče po první půli ještě přijatelné, hůře ale bylo po osmi minutách druhého dějství. Nepřesná rozehrávka, následný útok hostí do otevřené obrany, na jehož konci byl přesně zakončující Telvák - 0:2. Senomaty měly opět nepovedený vstup do poločasu. S přibývajícím časem se zmenšovala šance na úspěch domácích, a tak udeřilo minutu před koncem na druhé straně. Senomaty hrající vabank potrestal do otevřené obrany Procházka, který stanovil konečné skóre zápasu - 0:3.

 

Na zápase fotila Bára Sojková, díky které si můžete prohlédnout galerii.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "Měli jsme tragický vstup do zápasu. Hosté měli několik šancí, ale podržel nás Ondra v bráně. Do druhého poločasu jsme si něco řekli, ale neplnili jsme to. Celkově náš výkon byl velmi slabý, jakoby se někteří báli nebo nechtěli hrát. Šance jsme měli, ale neproměnili jsme. Olešná mohla vyhrát i více než o tři góly. Nezbývá nic jiného než soupeři pogratulovat."

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Myslím si, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě a skóre mělo být vzhledem k vypracovaným šancím mnohem vyšší v náš prospěch."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] (53. M. Komín [-] ) , M. Jelínek [-] (77. D. Hůla [-] ) , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] (67. J. Tajbl [-] ) , Z. Eichler [-] (77. M. Sailer [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Černý [-] , A. Hlavsa [-] , P. Telvák [-] (84. K. Köhler [-] ) , L. Majba [-] , K. Ivančík [-] , T. Vodrážka [-] , J. Procházka [-] , T. Sejpka [-] , R. Zadák [-] (63. M. Sládek [-] ) , L. Helebrant [-]

ŽK: 2. F. Štědronský , 22. O. Havel , 75. D. Hůla - 30. R. Zadák , 51. L. Helebrant .
Hráči zápasu: O. Kučaba - L. Majba , T. Vodrážka , V. Fiedler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SKLENKA Petr (N), VALDHANS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.