Denisa Pernicová

Reportáž

FOTO: Ofenzivní a bezstarostnou show rozjely Hradec s Motorletem

16.06.2016 11:31 Divize A 0

Když vás nic netíží, hraje se o poznání lépe. To plně dokázali také fotbalisté Jindřichova Hradce a pražského Motorletu. Utkání plné šancí nakonec skončilo vítězstvím favorita z Jinonic, domácí hráči se však rozhodně nemají za co stydět.


Reportáž

FOTO: Hořovicko přetlačilo Hradec a je blizoučko postupu

04.06.2016 20:46 Divize A 0

Jindřichův Hradec přijel do Hořovic s čistou hlavou a favoritovi až nečekaně zatápěl. Středočeši však zápas zvládli i díky dvěma gólům Daniela Hájka a i nadále pevně drží první místo.


Reportáž

FOTO: Milevsku teklo do bot, po pauze ale zabralo a vybojovalo výhru v derby

22.05.2016 10:26 Divize A 0

Do utkání s Jindřichovým Hradcem vstoupili Vzduchotechnici aktivně, gól však vstřelit nedokázali a na konci prvního poločasu navíc inkasovali. Po pauze se na hřiště dostal Knotek a patřičně hru domácího celku oživil. Výsledkem byly tři vstřelené branky v úvodních deseti minutách a výhra 3:1. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Reportáž

FOTO: Vary otočily utkání v Jindřichově Hradci

14.05.2016 14:14 Divize A 0

Úvod zápasu patřil Hradci, který se dokázal dostat do vedení. Postupem času se však Karlovy Vary dostaly do hry a vyrovnané utkání nakonec třemi góly otočily ve svůj prospěch. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Reportáž

Třeboň bere dva body z derby s Hradcem

08.05.2016 17:03 Divize A 0

Hostující tým se dvakrát dostal do vedení, jenže ani jednou se mu ho nepodařilo udržet. A nakonec také mohli být hráči Jindřichova Hradce rádi, že neprohráli. V pokutových kopech kralovali Třeboňští, kteří se ani jednou nemýlili. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Reportáž

FOTO: Klír rozhodl jediným gólem o výhře Rokycan

30.04.2016 15:19 Divize A 0

Vyrovnané utkání mezi Jindřichovým Hradcem a Rokycany nenabídlo zrovna kvalitní podívanou. Jediný gól vstřelil v patnácté minutě Klír, největší šance domácích spálil ve druhé půli Votava. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Reportáž

FOTO: Famózní obrat Klatov, čtyřmi góly porazily Hradec

24.04.2016 10:38 Divize A 0

Ač byl první poločas vyrovnanou partií, po přestávce jednoznačně dominovali Západočeši a třemi góly otočili vývoj utkání. Rozhodlo prvních sedmnáct minut druhého poločasu, když se Klatovští trefili dvakrát. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!