Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:30

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vary otočily utkání v Jindřichově Hradci


Branky


5. J. Chalupský - 35. M. Geňo (p.) , 47. M. Geňo , 75. M. Psohlavec
0

Úvod zápasu patřil Hradci, který se dokázal dostat do vedení. Postupem času se však Karlovy Vary dostaly do hry a vyrovnané utkání nakonec třemi góly otočily ve svůj prospěch. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, vyrovnané skóre

Atraktivní podívanou si pro diváky na stadionu u Vajgaru přichystali fotbalisté domácího Jindřichova Hradce a Karlových Varů. Začátek patřil Jihočechům, kteří se už v 5. minutě dostali do vedení, po pěkné kombinační akci se hlavou prosadil Jiří Chalupský. Po počátečním tlaku Hradečáků se hra vyrovnala a svými individuálními chybami v podstatě dostali domácí svého soupeře do sedla.

 

To vše vygradovalo v 35. minutě, z penaltového puntíku se trefil kapitán Buldoků Marian Geňo, když potrestal zbytečný faul domácího fotbalisty v rohu pokutového území. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, kterou reflektovalo také nerozhodné skóre 1:1.

Geňo odmítl hattrick

Vstup do druhého dějství vyšel pro změnu Karlovarským. Už ve 47. minutě totiž centroval do vápna Kravar, míč se odrazil přesně k Marianu Geňovi a pro něj nebyl problém trefil odkrytou Císařovu klec. Jindřichohradečtí se však nevzdali a s favority hráli naprosto vyrovnanou partii, místy byli dokonce lepší. Snažili se hrozit především nakopávanými balóny, se kterými měla karlovarská defenziva v čele s gólmanem Strnadem co dělat.

 

Hosté mohli definitivně utnout jihočeské snahy po dalším pokutovém kopu, jenže tentokrát Geňo zklamal. A tak si poslední slovo musel vzít kanonýr Martin Psohlavec, v 75. minutě zlomil odpor Jindřichova Hradce proměněným samostatným únikem. Poslední čtvrthodina se už dohrála bez většího vzrušení a Karlovy Vary si dokráčely pro další tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Po úvodní brance jsme znovu „Made in Jindřichův Hradec“ individuálními chybami dostali hosty do hry a korunovala to proměněná penalta. Začátek druhého poločasu přinesl další hrubou individuální chybu a neobsazený hráč Varů mohl skórovat. Poté jsme třetí tým přehrávali, byli jsme lepší, hráli jsme kombinační fotbal, bohužel z žádné další příležitosti už „nezapršelo“. Kluky dnes musím pochválit, odehráli velmi dobrý zápas. Sice se to nedělá, ale musím vyzdvihnout Ondřeje Černocha, který v záloze kraloval a předvedl skvělý výkon.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Do zápasu jsme vstoupili špatně, kdy jsme v 5. minutě inkasovali. Chvíli nám trvalo, než jsme se srovnali. Naopak do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a dali na 1:2, po třetím gólu už bylo víceméně jasno. Vyrovnaný zápas, jsme spokojeni se třemi body. Dobrý zápas odehrál stoper Pěkný.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trska Adam - FLIMMEL Milan, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.