Hráčem 20. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 27.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Kolář

46%

Zdálo se, že Lukavec svou sérii výher v sestavě kola protáhne až do konce sezóny. Ono tomu nahrávalo i více okolností, skvělá forma na hřišti, jedno vítězství za druhým, soudržná parta, ale ve srovnání s TJ Start i slabší aktivita od ostatních klubů. K utnutí této seznační série však napomohlo domácí klopýtnutí Lukavce s Kamenicí nad Lipou, ale hlavně Žirovnicí vyhraný duel s Maratonem Pelhřimov a dobrý výkon Vojty Koláře, který mu zajistil nominaci i následnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tadeáš Zahradník 28%
3. Vojtěch Prchal 9%


0

Změna v sestavě kola už byla potřbeba jako sůl. Lukavec se zdál nepřemožitelný, jenže vše změnil uplynulý víkend, kdy hlasování odstartovalo a od začátku do konce v něm udržoval vedoucí pozici brankař Žirovnice Vojta Kolář. Ten první místo uhájil před dorážejícím Tadeášem Zahradníkem, který se výrazně podílel na tom, že Lukavec na svém hřišti poprvé v sezóně ztratil body. Třetí příčku obsadil Vojta Prchal z Lukavce.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.