Hráčem 13. kola, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 10.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Krenauer

37%

To je mazec. Čtvrté prvenství ze čtyř nominaci!!!
Ano, je tomu skutečně tak. Nynější kapitán Dolního Dvořiště prozatím neochutnal hořkou chuť porážky. Když se dostalo jeho jméno do sestavy kola, vyhrál.

Je též zcela nutné podotknout, že tentokrát vůbec nešlo o snadnou záležitost. Kdo sledoval průběžné výsledky přímo v anketě, nemohlo mu ujít, že boj to byl opravdu urputný a v samém počátku hlavní soupeř Jana Krenauera dokonce vedl. Poté však zaúřadovali jednak spoluhráči, ale také dozajista rodinní příslušníci a přátelé. Vzešlo z toho zcela zasloužené čtvrté prvenství a zároveň pořád platí zvěst, že tento agilní univerzální fotbalista opět dokazuje to, co se ještě nikomu v širém okolí nepodařilo.

V pořadí již třinácté kolo českokrumlovského okresního přeboru bylo pro mužstvo FK Dolní Dvořiště konečně očekávaným úspěchem. Kádr trenéra Štefana Hoška totiž dokázal poprvé v aktuální sezóně urvat všechny tři body na hřišti soupeře a zbavil se tak těžkého břemene, které jej dosud nemile zužovalo. A co se týče této ankety, nejsme u posledních slov, které s příhraničním fotbalovým klubem souvisí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Postl 34%
3. Jakub Kubík 10%


0

 

Na úctyhodném druhém místě se s trochou smolného faktoru usadil defenzivní pilíř týmu FK Nová Ves – Brloh “B“, na horké půdě Loučovic výborně hrající Radek Postl. Ten za lídrem zaostal pouze jen těsně, když rozdíl po málu přesáhl pouze dvě a čtvrt procenta. Ujala se tak mezi spoluhráči rozjetá kampaň v týmové facebookové skupině a dá se tak pro příště očekávat další cílený atak na první titul v naší pravidelné anketě.

Co je ale zejména týmově záslužné? Rozhodně zápasový výsledek, s kterým téměř nikdo nepočítal. Jednak z důvodu, že ještě v dohledném nedávnu Vltavan kraloval tabulce, ale také proto, že v Loučovicích se vyhrává jen těžko. A přestože hostující celek rychle prohrával, režii nad hrou postupem času přebral a poté právě Postl a spol. výmluvným výsledkem zvítězil. Fotbalisté Nové Vsi a Brloha tak s úspěchem navazují na poslední kolo podzimní poloviny a zdárně berou jeden bod za druhým.

 

 

 

Jak jsme v úvodu důvěryhodně slíbili, opět se vracíme k velice aktivnímu klubu a to konkrétně k FK Dolní Dvořiště. Ten totiž slaví umístění i druhého nasazeného koně, když třetí příčka připadla Jakubu Kubíkovi. A ačkoliv se jedná o druhého obránce ve vítězné trojici, je dolnodvořišťský zadák jediným, kdo se zaskvěl vstřeleným gólem.

Shrneme-li tedy víkendový dlouho očekávaný zlom Dolního Dvořiště, tak přestože se záslužnou činností představil celý kádr, Kubík se přidal ke svým dvěma spoluhráčům, kteří aktivně zapracovali na obratu nepříznivě se vyvíjejícího duelu a zažehnali šňůru se smolným podtextem, jež se mohla také označit za prokletí. Doufejme a přejme si, že nejjižněji položený fotbalový celek soutěže na úspěšný krok naváže a přinese svým fanouškům další důvody k radosti. Ti si to totiž za aktovní přízeň bez pochyb zaslouží.

 

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.