Hráčem 7. kola, IV. třída Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Brada

31%

Stejně jako v Poutník lize, tak i ve IV. třídě Pelhřimovska jste tentokrát poslali hráčům rekordní počet hlasů. Největší pozornost si za svůj výkon vysloužil záložník Horní Vsi Martin Brada. Tomu se vydařil zápas proti Častrovu, ve kterém se sice mezi střelce nezapsal, aktivní hrou však přispíval k dobývání častrovské branky. 31% hlasů s přehledem k prvenství stačilo, a tak Martin Brada dostane možnost rozpovídat se o své fotbalové kariéře, a také o tom,  co stojí za nynějšími výbornými výsledky Horní Vsi. Rozhovor s vítězným hráčem si budete moci na našem webu přečíst v pátek odpoledne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Kubů 20%
3. Jakub Havel 12%


0

Hlasování o hráče 7. kola IV. třídy Pelhřimovska ovládli fotbalisté Horní Vsi. Za vítězným Martinem Bradou se umístil jeho spoluhráč z týmu, Tomáš Kubů. Ten obdržel od svých příznivců 20% hlasů. Třetí stupínek obsadil Jakub Havel z Horní Cerekve, kterému IV. třída zdá se svědčí. Opora A týmu se v hlasování Poutník ligy zatím na nejvyšších příčkách ankety o Hráče kola neobjevuje, a tak technicky výborně vybavený hráč dobývá fotbalový svět alespoň v rámci nejnižší okresní soutěže.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.